معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اجرای برنامه نظام ارجاع را یکی از راهکارهای مناسب برای برون رفت از وضعیت موجود عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر بحرینی در کمیته نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برنامه نظام ارجاع در بسیاری از کشورها به اجرا در آمده و تجربه ای موفق به شمار می رود تصریح کرد: کاهش هزینه های درمان و جلوگیری از انجام خدمات تکراری از مهمترین دستاوردهای این برنامه است.
دبیر کمیته نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر نقش اطلاع رسانی و آموزش در اجرای این برنامه تاکید کرد و گفت: باید آموزش به گروه های هدف با استفاده از تاثیرگذارترین ابزارهای اطلاع رسانی انجام شود تا ضمن برشمردن مزایای مادی، به نقش موثر آن در ارتقاء خدمات رسانی در حوزه سلامت نیز اشاره شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با اشاره به نقش موثر سازمان های بیمه گر در اجرای برنامه نظام ارجاع اظهار داشت: به طور قطع حمایت بیمه ها در سطح استان زمینه ساز هر چه بهتر اجرای نظام ارجاع است.
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه برنامه نظام ارجاع به صورت پایلوت در شهرستان های خلیل آباد، بردسکن و کاشمر آغاز شده بود اظهار داشت: به تازگی شهرستان فریمان نیز وارد این برنامه شده است و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این برنامه به تدریج در دیگر شهرستان ها نیز اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه به همین منظور نشست های کارشناسی به صورت هفتگی برگزار و بازدیدهای میدانی مستمر نیز انجام می شود تصریح کرد: با اجرای طرح پایلوت برنامه نظام ارجاع ضمن شناخت چالش ها و مشکلات انجام کار، نسبت به رفع تدریجی ان نیز اقدام می شود.
توزیع متخصصان مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان کاشمر، مشاهده پس خوراندها در سیستم شبکه بردسکن، ایجاد درگاه ارجاع بیمارستانهای قائم (عج)و امام رضا(ع) جهت شبکه کاشمر و برنامه ریزی جهت تبلیغات موثر از جمله مصوبات این نشست بود.