با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سی امین کلینیک آموزش خودمراقبتی پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسید.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح این کلینیک در گفتگو با وب دا اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به تغییر سبک زندگی و گسترش بیماری های غیر واگیر راه اندازی کلینیک های خود مراقبتی در مراکز درمانی را گامی موثر در افزایش سواد سلامت و پیشگیری از بروز و یا شدت بیماری ها عنوان کرد.
دکتر حضرتی خاطر نشان کرد: این کلینیک ها با حضور پرستاران مجرب و اعضای هیات علمی گروه بالینی راه اندازی شده و آموزش هایی همچون رژیم غذایی ، رژیم دارویی، فعالیتهای مجاز و غیر مجاز و فعالیتهای خود مراقبتی به بیماران سرپایی مراجعه کننده و خانواده آنها ارائه می شود.
وی حضور اعضای هیات علمی در کنار پرستاران را گامی موثر در افزایش تعامل و همکاری میان این دو گروه دانست و تصریح کرد: در کلینیک های خود مراقبتی اصول مراقبت و پیشگیری در سه سطح به بیماران ارائه می شود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه در حال حاضر 65 درصد از مردم دچار کم تحرکی و بی تحرکی، یک سوم مبتلا به فشار خون و 10 درصد مبتلا به دیابت هستند تصریح کرد: برپایی کلینیک های خود مراقبتی می تواند علاوه بر آموزش به بیماران از شدت بروز بیماری نیز جلوگیری نماید.
دکتر حضرتی خاطر نشان کرد: در کلینیک های خود مراقبتی با دیدگاه سلامت محور تلاش می شود بیماران و خانواده آنها را با ارائه آموزشهای مناسب توانمند نموده تا بتوانند به نحو مناسب از خود مراقبت نمایند و بدین ترتیب هزینه های درمانی کاهش یابد.
سی امین کلینیک خود مراقبتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) به بهره برداری رسید و مراجعین به کلینیک از خدمات مشاوره رایگان بهره مند می شوند.
برگزاری نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیر پرستاری دانشگاه از دیگر برنامه های معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مشهد بود.