معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تلاش می شود تا پایان امسال تمامی مناطق زیر پوشش دانشگاه زیر پوشش برنامه نظام ارجاع قرار بگیرند.
دکتر بدیعی در حاشیه نشست نظام ارجاع در گفتگو با وب دا با بیان اینکه برنامه نظام ارجاع در مرحله نخست در محور خلیل آباد، بردسکن و کاشمر به اجرا در آمد و سپس به ترتیب در دیگر شهرستان ها در حال اجرا شدن است خاطر نشان کرد: در حال حاضر با برگزاری نشست های کارشناسی و سیاست گذاری تلاش می شود مشکلات و موانع پیش رو در اجرای صحیح برنامه برداشته شود تا بتوان تا پایان امسال به صورت عملیاتی این برنامه در تمامی مناطق زیر پوشش اجرایی شود.
وی با بیان اینکه برنامه نظام ارجاع حلقه مفقوده نظام سلامت به شمار می رود افزود: در این برنامه خدمات به شکل سطح بندی شده ارائه می شود و بیماران در صورت نیاز پس از ویزیت در مراکز بهداشتی درمانی به سطوح تخصصی و فوق تخصصی ارجاع می شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ممکن است در ابتدای اجرای این برنامه مشکلاتی ایجاد شود بیان داشت: به طور حتم با اجرای کامل برنامه ضمن ارائه خدمات کیفی مطلوب به مردم، افزایش رضایت مندی نیز به همراه خواهد داشت.
دکتر بدیعی از مدیران شبکه های بهداشتی درمانی زیر پوشش خواست برای اجرای برنامه نظام ارجاع مشارکت فعال داشته باشند تا بتوان به مردم خدمات با کیفیت و کمیت مناسبی ارائه داد.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه با ایجاد پرونده الکترونیک سلامت در حوزه بهداشت آغاز شده و قرار است با اتصال به بیمارستان ها تکمیل شود.
ستاد اجرای نظام ارجاع زیر نظر رییس دانشگاه و با دبیری معاون توسعه مدیریت و منابع و مشارکت معاونت های درمان و بهداشت در دانشگاه هر هفته تشکیل می شود و نسبت به برنامه ریزی و سیاست گذاری برای اجرای این برنامه اقدام می شود.