عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد حملات شدید اضطرابی و ترس از مرگ را از علائم بروز اختلال هول (پانیک ) عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر مرتضی مدرس اظهار داشت : در بیشتر مواقع اختلال پانیک خودبخود رخ مي دهند، ولي گاهي حملات به دنبال خستگي ، فعاليت جسمي ، مشکلات هيجاني ، مصرف مواد مخدر ، الکل ، قهوه و سيگار ، تغيير خواب و تغذيه فرد بروز می کند .
عضو گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : فرد بدنبال بروز حملات دچار تپش قلب ، لرزش بدن،تنگي نفس و تعريق مي شود و دچار ترس شديد گشته ، احساس مرگ و نابودي مي کند اين علايم درعرض ده دقيقه شدت مي يابند و اصولا زير يک ساعت پايان مي پذيرد .
دکتر مرتضی مدرس اظهار داشت : علايم اختلال پانیک درفرد بدنبال تعدادي از بيماريهاي جسمي ازجمله مشکلات تيروئيد و پاراتيروئيد ، افت قند خون ، تشنج، مشکلات قلبي ، بيماريهاي تنفسي و مصرف مواد مخدر ایجاد شده است .
عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی عامل وراثت در ابتلا به اختلال پانیک موثر عنوان کرد و اظهار داشت : میزان ابتلا در افراد با زمینه وراثت 4 برابر بیشتر از دیگر افراد است .
وی با اشاره به اینکه مراجعه به پزشک ، انجام سیر درمانی 8 الی 12 ماهه و استفاده از دارو را از جمله اقدامات درمانی این دسته از بیماران عنوان کرد و گفت : به منظور افزایش نتایج درمانی از اقدامات روان درمانی نیز شامل آرام سازی بیمار استفاده می شود .