به گزارش وب دا ، دکتر نغمه مخبر با اشاره به اینکه جمعیت هراسی یکی از اختلالات اضطرابی است اظهار داشت: فرد مبتلا به جمعيت هراسي ، ترس بارز و مستمر ازيک يا چند موقعيت يا عملکرد اجتماعي دارد که درآن با افراد نااشنا مواجه است يا ممکن است موضوع کنجکاوي آنها قرارگيرد دراين موقعيت شخص مي ترسد به گونه اي رفتار کند يا علائم اضطراب نشان دهد ، که موجب تحقير و شرمندگي وي شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: فرد مبتلا به جمعیت هراسی ترسي مفرط ازتحقير شدن يا خجالت کشيدن در موقعيت هايي نظير صحبت کردن در جمع ، سخنراني کردن و يا پاسخ گفتن به سوالات شفاهي دارد .
دانشیار گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شخص مبتلا به جمعیت هراسی متوجه افراطي يا غيرمنطقي بودن ترس خود مي باشد تصریح کرد : دراين اختلال شخص از موقعيت ها و يا عملکرد هاي اجتماعي اجتناب مي کند درغير اينصورت متحمل اضطراب شديد يا ناراحتي می شود .
دکتر نغمه مخبر با اشاره به اینکه اجتناب ، انتظار توام با تشويش يا ناراحتي در موقعيت هايا عملکرد هاي ترس برانگيز ، بطور قابل ملاحظه اي دربرنامه هاي معمول شخص ، عملکرد شغلي و تحصيلي ، فعاليتهاي اجتماعي و يا روابط با ديگران تداخل مي کند خاطر نشان کرد : شيوع مادام العمر اين اختلال در مطالعات مختلف از 3 تا 13 درصد گزارش شده است و زنها بيشتر ازمردها به این عارضه مبتلا مي باشند.
وی با اشاره به اینکه بيشترين سن شيوع جمعيت هراسي ،سالهاي نوجواني است اما در سنين پايين تر (حتي 5 سالگي ) و بالاتر ( حتي 35 سالگي ) نيز شايع است خاطر نشان کرد: این اختلال می تواند آشفتگي و مشکلات عميقي در زندگي فرد ايجاد کند و دردرمان جمعيت هراسي از روشهای روان درماني و دارو درماني استفاده می شود .