استاد گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد علت بروز هر گونه سردرد باید پیگیری شود اظهار کرد: سردردهای مزمن، پیشرفت سردرد، تاری دید، تشنج، سردردهای صبحگاهی، سردرد طولانی مدت بیش از دوماه از مواردی است که باید پیگیری و درمان آن جدی گرفته شود.
دکتر محمد رضا احصایی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه گاهی سردردهای مزمن به علت وجود تومور مغزی است خاطر نشان کرد: در صورت ابتلا به سردردهای مداوم باید ضمن مراجعه به پزشک متخصص نسبت به بررسی های پاراکلینیکی نیز اقدام شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخی سردردها به صورت یکطرفه بروز می کند خاطر نشان کرد:سردردهای یکطرفه شایع ترین علت آنها سردردهای عروقی یا میگرنی است که به شکل ضربان دار و همراه با تهوع و استفراغ بروز می کند و به طور معمول چند روز طول می کشد با مسکن بهتر نمی شود و در طی روز یا در هفته چندین بار تکرار می شود.
وی با بیان اینکه میگرن زمینه ارثی و خانوادگی دارد، افزود: سروصدای زیاد، کم خوابی، بوهای خاص و برخی مواد غذایی محرک سردردهای میگرنی است.
وی اذعان کرد: سردردهای کششی نوع دیگر از سردردها می باشد که امکان دارد بصورت یکطرفه بروز کند و علت آنها فشارهای عصبی روزمره می باشد که بیشتر در جوانان رخ می دهد.
دکتر احصایی با بیان اینکه برخی بیماریهایی مانند سینوزیت، سرماخوردگی، ناراحتی های گوارش ممکن است سردرد یکطرفه ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: این سردردها با درمان معمولی مانند آنتی بیوتیک برطرف می شود در سردردهای طولانی، مزمن، صبحگاهی و مقاوم به درمان های معمولی که با مسکن ارام نمی شوند برای تشخیص علت و درمان باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.