به گزارش وب دا ، مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در این طرح که با همکاری دانشگاهها و دانشکده های گناباد ، سبزوار ، نیشابور و تربت حیدریه اجرا می شود پایگاههای اورژانس جاده ای تا پایان شهریور ماه به مصدومان احتمالی ترافیکی خدمات ارائه می دهند .
دکتر رضا وفایی نژاد با اشاره به اینکه در این طرح بیش از 280 تکنیسین و پرسنل اورژانس به همراه 94 دستگاه آمبولانس و با تمامی امکانات و تجهیزات امدادی فعالیت می کنند خاطر نشان کرد : به منظور ارائه خدمات در زمان حوادث ترافیکی با مصدومیت بالا چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس با همکاری دانشگاه ها و دانشکده های مشهد ، نیشابور ، گناباد و سبزوار فعال می شوند .
وی گفت : همچنین بالگرد امداد هوایی نیز در اوقات روز آماده ارائه خدمات در زمان سوانح ترافیکی و به منظور انتقال سریع مصدومان حوادث احتمالی به مراکز درمانی تا شعاع 60 تا 80 کیلومتر است .
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این طرح به منظور افزایش ایمنی سفرهای تابستانی اجرا می شود خاطر نشان کرد :آماده باش کلیه پایگاههای اورژانس شهری و جاده ای در استان ، استقرار آمبولانس کلیه پایگاههای جاده ای در مکان مناسب و تا حد امکان حاشیه جاده به منظور اطمینان خاطر مسافران ، آمادگی و افزایش ظرفیت پاسخگویی 115، پیش بینی آمبولانسهای یدک به منظور پشتیبانی آمبولانسهای فعال و استقرار 4 دستگاه موتور آمبولانس در اطراف حرم مطهر رضوی از دیگر اقدامات انجام شده به شمار می رود .
دکتر رضا وفایی نژاد خاطر نشان کرد :به منظور پذیرش و انتقال بیماران از مراکز درمانی استان و استانهای همجوار به مراکز تخصصی و فوق تخصصی ستاد هدایت امور درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت 24 ساعته در این ایام فعالیت دارد .
وی افزود:فعالیت 24 ساعته مرکز عملیات بحران دانشگاه و استقرار کارشناس EOC و مدیر آنکال پزشک جهت هماهنگی و اقدامات لازم در صورت بروز حوادث ویژه با تلفات بالا از دیگر اقدامات انجام شده به شمار می رود .