به گزارش وب دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر حامد قضاوی با اشاره به اینکه فعالیت بدنی منظم در طول عمر به ویژه در سنین بالا عامل حفظ و تقویت ظرفیتهای قلبی ، ریوی ، عصبی و اسکلتی است اظهار داشت : با فعالیت بدنی می توان از کارافتادگی و پیری زودرس و حتی مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی ، دیابت ، سرطان و فشار و چربی خون پیشگیری کرد .
وی افزود: فعاليت بدني يکي از عوامل مهم قرارگرفتن کلسيم در داخل استخوان ومحکم شدن استخوانهابه شمار می رود و سالمندان را در برابر بیماری پوکی استخوان مصون می دارد .
مدیر گروه سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه بسیاری از افراد در دوران سالمندی دچار نوعی انزوا طلبی و در نتیجه افسردگی می شوند اظهار داشت : تمرينات بدني موجب کاهش علائم افسردگي ،اضطراب وهمچنين باعث شادابي ، سرزندگي وافزايش اعتماد به نفس وعزت نفس می شود .
دکتر قضاوی افزود: داشتن کفش راحت و لباس راحت ، جورابهای ضخیم ، پیاده روی و ورزش با سرعت متعادل و مشورت با پزشک قبل از انجام تمرینات ورزشی را از جمله نکاتی برشمرد که سالمندان باید به آن توجه داشته باشند .
نهم مهر ماه مصادف است با روز جهانی سالمند