پیشگیری و غربالگری یکی از مهمترین برنامه های حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهدمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقاء شاخص های درمانی و گسترش خدمات بیمارستانی در اقصی نقاط استان را مهمترین دستاورد حوزه درمان دانشگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر ،با بیان اینکه تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی  تنها 19 بیمارستان در استان خراسان فعال بود که این تعداد در حال حاضر در مناطق زیر پوشش دانشگاه به 50 بیمارستان رسیده است اظهار کرد: تعداد نیروهای پرستار نیز در این مدت بیش از 10 برابر رشدیافته  و از 500 نفر به بیش از 5 هزار نفر رسیده است.

وی کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران باردار، کودکان زیر یکسال و زیر 5 سال  و افزایش امید به زندگی را از دیگر دستاوردهای مهم دانشگاه برشمرد و اظهار کرد: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت در سال های اخیر نیز علاوه بر گسترش بیشتر خدمات، پرداخت از جیب مردم نیز در مناطق روستایی به کمتر از 5 درصد و در مناطق شهری به کمتر از 10 درصد رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعزام متخصصین به مناطق دورافتاده و شهرستان ها را از دیگر دستاوردها در گسترش عدالت در سلامت عنوان کرد و گفت: در کنار این خدمات، پیشرفت های علمی و تجهیزاتی مهمی در حوزه درمان شکل گرفته است به گونه ای که در حال حاضر پیشرفته ترین عمل ها در مراکز درمانی زیر پوشش در حال انجام است.

دکتر بدیعی ، خودکفایی در آموزش نیروهای مورد نیاز، اجرای طرح mcmc به منظور ارائه خدمات هدفمند به بیماران، اجرای کدهای 724 و 247 برای درمان بیماران مبتلا به سکته های قلبی و مغزی و حضور متخصصین طب اورژانس در مراکز درمانی را از دیگر خدمات انجام شده برشمرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در طول سال بیش از 30 میلیون زائر وارد مشهد می شود که در ایام نوروز و دهه پایانی صفر، حضور زائران به اوج خود می رسد اظهار کرد: تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران در این دانشگاه انجام شده است و به طور کامل مراکز درمانی پذیرای مراجعین است.

دکتر بدیعی با اشاره به اینکه این دانشگاه علاوه بر ارائه خدمات به زائران، پذیرای بیماران ارجاعی فوق تخصصی  از سایر استان ها نیز است تصریح کرد: وجود برخی از مراکز فوق تخصصی در مشهد مقدس موجب شده است که سالانه بیماران زیادی از مناطق مختلف کشور به ویژه استان های مجاور به مشهد مراجعه کنند که با اجرای نظام ارجاع می توان این خدمات را به شکلی مناسب و هدفمند ارائه داد.

وی با بیان اینکه علیرغم تمام تلاش های انجام شده در حوزه های مختلف در صرفه جویی منابع، در سال جاری 40 میلیارد تومان بیش از سقف تعهد بیمه سلامت در این دانشگاه هزینه شده است اظهار کرد: این افزایش سقف تعهدات علاوه بر حضور مراجعین و زائران از سایر نقاط کشور، به دلیل فعال شدن مراکز درمانی است که در سال های گذشته غیر فعال بوده اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این دانشگاه بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت با کمبود بیش از 2 هزار تخت بیمارستانی روبروست اظهار کرد: در صورت افتتاح بیمارستان شهید هاشمی نژاد، بخش های در حال توسعه و پروژه های برنامه ریزی شده در مشهد می توان این میزان کمبود را جبران نمود.

دکتر بدیعی بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی در حوزه تامین تخت های بیمارستانی و گسترش خدمات درمانی اظهار کرد: بر اساس سیاست وزارت بهداشت،پروژه جدید عمرانی اجرایی نخواهد شد و تمرکز بر روی پروژه های نیمه تمام و بر زمین مانده است.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image