مشاور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور بیماریها اظهار کرد: تاکنون 64 هزار بیمار مبتلا به ام.اس در کشور شناسایی شده است که تهران بیشترین تعداد مبتلایان به این بیماری را دارد.
به گزارش وب دا، دکتر جمشید کرمانچی در همایش سالانه مدیران عامل و مدیران ارشد انجمن ام.اس کشور در مشهد افزود: پس از تهران بیشترین مبتلایان به ام.اس در شهرهای کرج، تبریز و اصفهان قرار دارند.
وی از اجرای بسته خدمتی ویژه بیماران خاص و صعب العلاج در 200 بیمارستان و مرکز درمانی کشور خبر داد که کمک به امر درمان بیماران ام .اس نیز در آن پیش بینی شده است.
وی افزود: در این چارچوب تمام خدمات مورد نیاز تشخیصی، درمانی و مشاوره ای برای بیماران خاص و صعب العلاج از جمله ام.اس در مراکز جامع تخصصی ارائه می شود که بدین طریق هزینه پرداختی بیماران نیز کاهش می یابد.
تعداد مبتلایان به ام.اس در کشور رو به افزایش است
نایب رئیس انجمن ام.اس ایران نیز در این همایش گفت: تعداد مبتلایان به بیماری ام.اس در کشور رو به افزایش است و طی یک دهه گذشته تعداد این بیماران افزایش چند برابری داشته است.
محمدعلی صحرائیان افزود: طبق آمار انجمن ام.اس هم اکنون 74 هزار و طبق آمار وزارت بهداشت 64 هزار بیمار ام.اس در کشور شناسایی شده که تناقض در آمارها باید بررسی شود.
وی تعداد مبتلایان به ام.اس در کشور در یک دهه گذشته را 10 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 46 انجمن ام.اس در کشور فعال است.
وی اظهار داشت: انجمن ام.اس ایران با بیش از 20 سال سابقه فعالیت، خانه امن بیماران ام.اس است و همه انجمن ها باید در مسیر افزایش آرامش و کاهش اضطراب بیماران و خانواده های آنان تلاش کنند.
صحرائیان همچنین از آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مرکز درمانی ام.اس شمال شرق کشور در مشهد با همکاری خیران سلامت همزمان با همایش سالانه مدیران عامل انجمن ام.اس ایران خبر داد.
شناسایی بیش از سه هزار و 500 بیمار مبتلا به ام اس در استان خراسان رضوی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سه هزار و 500 بیمار مبتلا به ام.اس در این استان شناسایی شده اند که بسیاری از آنان را زنان تشکیل می دهند.
دکتر محمدرضا دارابی خاطر نشان کرد: سه هزار و 200 نفر از مبتلایان به ام.اس در استان خراسان رضوی در مشهد هستند و مورد حمایت انجمن ام.اس استان قرار دارند.
وی تصریح کرد: ابتلا به بیماری های واگیردار که در گذشته جان انسان ها را به خطر می انداخت با تغییر سبک زندگی و افزایش استرس های روزانه جای خود را به بیماری های مزمن و جدید از جمله ام.اس داده است.
وی گفت: در حال حاضر 75 درصد مولفه های آسیب رسان به سلامت مردم در اجتماع است و وزارت بهداشت و درمان با توجه به امکانات محدود خود نمی تواند با این بیماریها مبارزه کند.
دکتر دارابی افزود: تشکل های مردمی از جمله انجمن ام.اس می توانند با ورود به حوزه سلامت به این بیماران کمک کنند.