به گزارش وب دا ، دکتر پگاه مسنن مظفری مانده های غذا و بهداشت ضعیف ،خشکی دهان ، گرسنگی ، برخی از غذاها (سیر،پیاز و ادویه جات)، سیگار و الکل ، داروها ، بیماریهای سیستمیک ( دیابت ، سیستم تنفسی و بینی ،مشکلات کبدی و کلیوی ،مشکلات روانی ) اضطراب را از دیگر علل بوی بد دهان برشمرد .
عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تشریح اینکه باکتریها چگونه در تولید بوی بد دهان موثرند خاطر نشان کرد :باکتریهای بی هوازی که در ایجاد بیماریهای لثه و پریودنشیم ، پری کرونیت و هر نوع عفونت دهان مانند عفونت محل کشیدن دندان دخیل هستند ایجاد یوی بد دهان می کنند .
وی با اشاره به اینکه 30 درصد بزرگسالان بالای 60 سال از بوی دهان خود شکایت دارند خاطر نشان کرد :گاهی عفونتهای گلو ، حلق ، سینوس ، بینی نیز می تواند در ایجاد بوی بد دهان موثر باشد .
عضو مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمان هر علت بیماری زا که گاه مستلزم مصرف آنتی بیوتیک است ، اجتناب از مصرف غذاهای بو دار مانند سیر ، پیاز و ادویه جات، اجتناب از عادات غلط مانند سیگار ،مصرف میوه های تازه ، مصرف سبزی و مواد موثر و طبیعی خوشبوکننده دهان از جمله جعفری ، رزماری ، تخم گشنیز، شوید ، دانه هل، چای سبزی و دارچین ،مسواک زدن پس از هر وعده غذایی ، رعایت بهداشت دهان و پروفیلاکسی از جمله مسواک، نخ دندان ، دهانشویه ، مسواک زدن سطح زبان قبل از خواب ،مرطوب نگه داشتن دهان از طریق آدامسهای بدون قند و آب نباتهای رژیمی و استفاده از خوش بو کننده های دهان و درآوردن دندان های مصنوعی در شب و نگهداری در کلرهگزیدین یا هیپو کلریت از جمله راهکارهای کاهش و یا جلوگیری از بوی بد دهان برشمرد .
دکتر پگاه مسنن تاکید کرد :افراد بهتر است برای بررسی بوی بد دهان به پزشکان متخصص مراجعه کنند