معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر یک سوم از هزینه های درمانی در کشورمان از جیب مردم پرداخت می شود که این میزان همچنان خیلی بالاست.

دکتر ایرج حریرچی در مراسم افتتاح بخشهای جدید بیمارستان تخصصی جراحی عروق علوی در مشهد افزود: هم اکنون حدود 35 درصد از هزینه های درمانی در کشورمان از جیب مردم پرداخت می شود که این رقم پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت در ایران 56 درصد بود و این در حالی است که متوسط پرداختی هزینه درمانی از جیب مردم در دنیا 18 درصد است.

وی با اشاره به این که فقر ناشی از بیماری بدترین نوع فقر است اضافه کرد: پیش از اجرای طرح تحول سلامت، سالانه حدود 670 هزار نفر از جمعیت کشورمان به علت هزینه های درمانی به زیر خط فقر می رفتند که این رقم هم اکنون به 420 هزار نفر کاهش یافته است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پرداختی از جیب مردم بدترین نوع تامین منابع در نظام پولی سلامت است اما در دنیا هیچ دولتی هم نمی تواند همه هزینه های بهداشتی و درمانی را به تنهایی پرداخت کند لذا کمک خیرین در این زمینه نقش به سزایی دارد.

دکترحریرچی افزود: در برخی از ایالتهای آمریکا 70 درصد از بیمارستانها، خیریه است ولی در کشورمان با وجود اقدامات انجام شده این رقم هم اکنون سه درصد است.

وی با قدردانی از تلاش و فعالیتهای خیران حوزه بهداشت و درمان اضافه کرد: چالشی که وجود دارد این است که تعرفه هزینه های درمانی در بیشتر بیمارستانهای خیریه کشورمان سه برابر تعرفه دولتی است و در نتیجه فقرا نمی توانند از خدمات این مراکز استفاده کنند که در این خصوص باید چاره اندیشی شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image