بیمارستان امام رضا(ع) مشهد مرکز تحقیق در خصوص بیماری تب کریمه کنگو می شودمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از استفاده ظرفیت بخش خصوصی در برنامه نظام ارجاع خبر داد.

دکتر شاپور بدیعی درحاشیه نشست ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت در گفتگو با وب دا با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای برنامه نظام ارجاع یکی از دانشگاه های پیشرو در سطح کشور محسوب می شود اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در برنامه نظام ارجاع یکی از اقدامات منحصر بفرد و بی نظیر در سطح کشور است که قرار است به صورت پایلوت در مرحله نخست در شهرهای خلیل آباد، بردسکن و کاشمر اجرایی شود.

وی خاطر نشان کرد: در این برنامه در زمان ارجاع از سطح یک به سطح دو، علاوه بر بخش دولتی در صورت درخواست بیمار، بخش خصوصی نیز ارجاع داده شود که این امر نقش موثری در افزایش رضایت مندی خواهد داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تلاش می شود که این برنامه نیز با طراحی سامانه ای تا یک الی دو ماه آینده به طور کامل اجرایی شود خاطر نشان کرد: در اجرای برنامه مشکلاتی نیز وجود دارد که با همکاری تمامی بخش های ذیربط در حال رفع آن هستیم.

دکتر بدیعی با تاکید بر اینکه اجرای نظام ارجاع، موجب تکریم بیشتر بیماران می شود، اظهار داشت: صرفه جویی در وقت و هزینه، جلوگیری از انجام اقدامات اضافه از جمله رادیوگرافی و خدمات پاراکلینیکی و دارو از مزایای اجرای این طرح به شمار می رود.

نشست ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت با حضور معاونین درمان، بهداشت، غذا و دارو و معاون توسعه مدیریت و منابع به عنوان دبیر جلسه، مدیران شبکه های بهداشتی درمانی، روسای بیمارستان های دانشگاهی مشهد و نمایندگانی از  نظام پزشکی و بیمه بود برگزار شد و به چالش ها و مشکلات اجرایی برنامه پرداخته شد.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image