سمینار استفاده از سلول های بنیادی عصبی در درمان بیماری های مغز و اعصاب برگزار می شوددبیر کارگروه علوم اعصاب منطقه 9 آمایشی کشور گفت: کارگروه علوم اعصاب در منطقه  9 آمایشی کشور به منظور بررسی روش های درمانی جدید و آشنایی دانشجویان  با جدیدترین دستاوردهای علمی از سال 94 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  ایجاد شد.  

دکتر شعیبی در گفتگو با وب دا، با  اشاره به اینکه به منظور به روز کردن اطلاعات پزشکی و آموزشی، کشور به 10 منطقه آمایشی تقسیم شد که خراسان جز کلان منطقه 9 آمایشی قرار گرفت، بیان کرد: ماموریت علوم اعصاب از سال 94 به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه در همین راستا به همت پرفسور گرجی دپارتمان علوم اعصاب در دانشکده پزشکی مشهد ایجاد شد، عنوان کرد: بعد از راه اندازی دپارتمان، در دو بخش به مباحث علوم پایه علوم اعصاب و کمبود های علوم بالینی  و علوم اعصاب بالینی و درمان نوین آن توجه شد که از آن جمله می توان به صرع مقاوم درمان و تشنج اشاره کرد.

روش های تشخیصی جدید در درمان بیماری های علوم اعصاب

دکتر شعیبی با بیان اینکه 30 درصد صرع ها مقاوم درمان هستند، اظهارکرد: برای درمان آن باید روش های تشخیصی خاصی استفاده شود که خوشبختانه بخش علوم اعصاب بیمارستان امام رضا(ع) مجهز به دستگاه لانگتروم مانیتورینگ شد که بعد از آن همکاران جراحی اعصاب می توانند با این وسیله تشخیص درستی درباره صرع مقاوم درمان ارائه دهند.

وی عنوان کرد: در حوزه پارکینسون نیز به دلیل اینکه بیماری پیشرفته پارکینسون نیاز به درمان جدید دارد ، دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو اولین دانشگاه های کشور بود که از روش پمپ تزریقی در بهبود این بیماران استفاده نمود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای بیماران مبتلا به ام اس نیز خدمات درمانی پیشرفته در همین دپارتمان علوم اعصاب انجام می شود، بیان کرد:  از این دپارتمان تاکنون چندین بار مسئولان کشوری و دانشگاهی بازدید کردند و نحوه ارائه خدمات را نیز مطلوب ارزیابی کردند.

برگزاری سه همایش بین المللی در حوزه علوم اعصاب

وی به فعالیت های بخش بین المللی کارگروه توسعه علوم اعصاب اشاره کرد و گفت: به منظور  استفاده از تجربیات و دانش دانشمندان کشورهای خارجی سه همایش بین المللی علوم اعصاب نیز توسط این کارگروه تا کنون  برگزار شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علاوه براین در کارگروه علوم اعصاب، کرویکلوم علوم اعصاب و مراحل تشخیص این بیماری به عنوان درس اختیاری برای رشته پزشکی ثبت شد، بیان کرد: چند مدرسه تابستانی  برای دستیاران روان پزشکی و نورور ساینس برپا و کارگاه های آموزشی متعددی در این حوزه برگزار شده است.

گسترش همکاری های علمی در عرصه بین المللی

دکتر شعیبی با بیان اینکه با توسعه علوم اعصاب بالینی و پایه، تفاهم نامه های همکاری میان معاونت آموزشی و دانشگاه مونستر آلمان منعقد شده است، افزود: همچنین در راستای استفاده از پتانسیل علمی اساتید خارجی ، سه نفر عضو هیات علمی برجسته، در قالب ارتباطات بین المللی و کارهای تحقیقاتی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خواهند کرد.

دبیر کارگروه توسعه دانش علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه یک دانشگاه نیز در انگلیس برنامه های مشترکی را با کارگروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد داشت، ادامه داد: علاوه براین ژورنالی نیز در حیطه علوم اعصاب بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه مونستر آلمان منتشر خواهد شد .

 


 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image