به گزارش وب دا ، دکتر رضا فرید حسینی اظهار داشت : نوزادی که مادر یا پدرش از حسیاست رنج میبرد، باید کمتر در برابر دود سیگار، تماس با حیوانات خانگی مانند گربه، سگ و پرندههای دستآموز مثل طوطی، قناری و گنجشک قرار گیرد.
فوق تخصص آسم و ایمنی شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بروز حساسیتهای فصلی در فصول بهار و تابستان شایعتر است که ان هم ناشی از گرده افشانی گل ها و گیاهان است خاطر نشان کرد : این اختلال با خارش، عطسههای پی در پی، سرفه، آبریزش از بینی، قرمز شدن چشمها و گاهی ایجاد اشک همراه است که میتواند در ساعتهایی از روز شدیدتر یا خفیفتر شود.
استاد ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه عوامل حساسیتزا به دو گروه داخل و خارج خانه تقسیم میشوند خاطر نشان کرد : گیاهان، در ختانی نظیر کاج، چنار و بید، انجیر، تاجخروس و علفهای هرز از جمله عوامل حساسیت زای بیرون از خانه و قارچها، کپکها، هیره یا مایتها که در رختخواب، پرزقالی و مانند آن از عوامل حساسیتزای درون خانه به شمار میآیند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : تخمین زده میشود تا سال 2020 میلادی، 50 درصد از مردم دنیا به یکی از آلرژیها مبتلا شوند و دلیل آن هم تغییر روش زندگی است. آلودگیهوا، استرسهای شغلی، ترافیکهای سنگین، تغییر الگوی غذایی به سمت مصرف فست فودها که دارای مواد رنگی و افزودنیهای آلرژی دار هستند، سبب بروز بیشتر این اختلال در جوامع خواهد شد.
دکتر رضا فرید حسینی دوری از مواد آلرژنزا، استفاده از دارو درمانی و در صورت جواب ندادن این اقدامها تلقیح واکسن را از جمله اقدامات درمانی افراد مبتلا به آلرژی برشمرد و خاطر نشان کرد:افراد باید از خود درمانی و گیاه درمانی برای درمان این اختلال بشدت پرهیز کنند، زیرا گاه عوارض خود درمانی از بروز این بیماری شدیدتر است
وی تاکید کرد :افراد میتوانند با بستن درهای خانه، محل کار و پنجرههای اتومبیل بخصوص در اوایل صبح و شب برای جلوگیری از ورود گرده گلها، محدود کردن فعالیتهای بیرون از خانه بویژه در ساعات 5 تا 10 صبح که گردهها در بالاترین مقدار خود در هوا هستند، استحمام روزانه و تعویض پوشاک، استفاده از عینک آفتابی برای جلوگیری از ورود گردهها به چشم، شستو شوی بینی با آب نمک رقیق از بروز حساسیتها جلوگیری کنند.