معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مشهد از دانشگاه های پیشرو در اجرای پروژه نظام ارجاع و پرونده الکترونیک بوده از همین رو به عنوان پایلوت کشور برای اجرای فاز دوم این برنامه و ورود بخش خصوصی به سیستم نظام ارجاع انتخاب شده است.
دکتر بدیعی، در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه نظام ارجاع در کنار طرح پزشک خانواده از مهمترین برنامههای راهبردی برای نظام سلامت کشور و برتری دادن بهداشت بر درمان به شمار میآید، خاطر نشان کرد: برای درمان کشور این تغییر ساختار بسیار لازم است و این موضوع جزو اولویتهای کاری وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه با توجه به پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای پروژه نظام ارجاع و پرونده الکترونیک به عنوان پایلوت کشوری برای اجرای فاز 2 نظام ارجاع و ورود بخش خصوصی به سیستم ارجاع انتخاب شده، بیان کرد: زیر ساختها و آمادگیهای لازم جهت اجرای آن در حال آماده سازی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با ورود بخش خصوصی به نظام ارجاع، مراجعینی که تمایل به استفاده از خدمات درمانی بخش خصوصی دارند می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت به این مراکز ارجاع شده و خدمات مورد نظر خود را دریافت کنند.
دکتر بدیعی ابراز کرد: لازمه ورود بخش خصوصی به نظام ارجاع وجود نرم افزار واسط با قابلیت تبادل ارتباط با سامانه وزارت بهداشت است که یکی از نرم افزارهای واجد شرایط برای این مهم نرم افزار بومی سلامت نگار است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر فراخوان برای پزشکان متخصص داوطلب ورود به نظام ارجاع در حال انجام است، خاطر نشان کرد: هدف نظام ارجاع ارتقاء کیفیت خدمات و رفع سردرگمی بیماران در مراکز درمانی است که خوشبختانه تاکنون این طرح با موفقیت در محدوده مورد نظر اجرایی شده است.