رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: پرستاران حلقه ناگسست درمان هستند چرا که هر جایی که پزشکی حضور داشته باشد پرستار نیز در کنار او برای خدمت به بیماران حاضر است و ساعات بیشتری را با بیماران می گذرانند.
دکتر دارابی در گفتگو با وب دا با تقدیر از زحمات و تلاش پرستاران در روند درمان بیماران، عنوان کرد: پرستاران قشر زحمت کش ، فداکار و ایثار گر هستند که بخش مهمی از بهبودی بیماران پس از اعمال جراحی و حتی تجویز دارویی به مراقبت های پرستاران مرتبط است.
وی با اشاره به اینکه عمده دستورات و مراقبت های بیمار توسط پرستاران انجام می شود، ادامه داد: پرستاران مطالبات به حقی دارند که باید به آنها توجه شود وقتی این موضوع بیان می شودکه حوزه سلامت دین خود را به مردم ادا کرده است یکی از پایه های اصلی این ارائه خدمت پرستاران هستند که با تمام توان خود به مردم خدمت می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در هیچ نهادی نمی توان نام برد که کارکنانش معوقات 14 یا 15ماهه داشته باشند اما با همان کیفیت و کمیت بالا به مردم ارائه خدمت کنند ابراز کرد: این افراد با وجود مطالبات عقب مانده با کیفیت خوب کار می کنند و مسائل مادی را در ارائه خدمت خود به بیماران دخیل نکرده اند.
دکتر دارابی عنوان کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی از شرایط پرستاران، سختی کار و حقوق آنها مطلع هستند و اگر بیمه ها و وزارت مطالبات ما را پرداخت کنند در اولین فرصت حقوق عقب افتاده پرستاران نیز پرداخت می شود ولی در غیر این صورت دانشگاه با وجود هزینه های بالا نمی تواند معوقات را پرداخت کند چراکه درآمد دانشگاه از همین دو راه تامین می شود.
وی در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی در سال های اخیر گفت: زمان تاسیس وزارت بهداشت کمبود تعداد پزشک احساس می شد از همین رو مجلس ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را افزایش داداما به دلیل توزیع نامناسب نیروی کارآمد در حال حاضر با وجود مازاد نیروی متخصص در برخی از شهرستان ها کمبودهایی احساس می شود.
دکتر دارابی با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب جمعیت پزشکان هفت برابر شده است و این در حالی است که جمعیت کشور افزایش 5 برابری داشته است، عنوان کرد: عدم حضور پزشکان در برخی از شهرستان ها به نبود امکانات رفاهی مورد نیاز این قشر بر می گردد از همین رو ما باید با تجهیز امکانات ماندگاری پزشکان را در شهرستانها افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درآمد دو پزشک با سطح تحصیلات و سوابق کاری در شهرستان و مشهد اختلاف زیادی دارد زیرا بیماران اکثرا برای درمان به مراکز استان ها می آیند، گفت: اختلاف درآمدی بین پزشکان یکی از موانع ماندگاری پزشکان در شهرستانها است بنابراین باید نیازهای این قشر را به صورتی هماهنگ برآورده کرد تا با کمبود نیرو در یک شهرستان احساس کاذب کمبود نیروی متخصص داشته باشیم.