رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات بهتر به بیماران در شرایط اقتصادی موجود باید نیروهای آموزشی به نحوی در فرآیند درمان ورود پیدا کنند که بیماری معطل نماند چرا که در بیمارستان ها فیلد درمان از آموزش جدا نیست.
به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست با معاونین دانشگاه با اشاره به اینکه ساعات حضور انترن و رزیدنت ها باید به نحوی مشخص شود که در فرآیند ارائه خدمت به بیماران وقفه ای ایجاد نشود، گفت: انترن و رزیدنت ها در اورژانس باید مستقر باشد و روسای بیمارستانها باید برنامه منسجمی از حضور نیروهای آموزشی داشته باشند تا در هر سه شیفت از نیروها با ضوابط تعریف شده مسئولیت بخواهند.
وی افزود: باید علاوه بر مطلوب بودن محیط بیمارستان ، ساعات حضور نیروها ، نحوه برخورد پرسنل با بیماران به شکل مناسبی مدیریت شود ودر اورژانس ها در سه شیفت رزیدنت و انترن مشخص حضور داشته باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: در شرایط اقتصادی که امروز کشور با آن روبروست باید با اصلاح فرآیند زمینه خدمت رسانی به بیماران افزایش یابد زیرا در شرایط سخت است که افرادمی توانند توانمندی های خود را به نمایش بگذارند.
دکتر بحرینی عنوان کرد: براساس شعار سازمان جهانی بهداشت باید جهانی فکر کرد و منطقه ای عمل نمود بنابراین باید ضمن رعایت استانداردهای بهداشتی ودرمانی با صرفه جویی، تشویق، با همین امکانات بهترین خدمات را به بیماران ارائه کرد.
دکتر بدیعی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: باید براساس نظام نامه چک لیست آماده شود و اصلاح فرایند ابتدا از بیمارستان امام رضا(ع) اغاز می شود و در مرحله بعدی به بیمارستان قائم (عج)می رسد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز تصریح کرد: بهتربن نیروهای پرستاری باید در اورژانس حضور داشته باشند و از حضور بی موقع انترن ها نیز در بیمارستان ها جلوگیری شود.
دکتر اعتضاد رضوی بیان کرد: مهم ترین قسمت اورژانس ، اورژانس عدالتیان است که باید برای حضور نیروهای آموزشی برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در خصوص خواسته های گروه پرستاری جلسات متعدد با نمایندگان گروه پرستاری برگزار شد که پس از بررسی برای خواسته های منطقی وعده همکاری و مساعدت داده شد.
حسن عزتی بیان کرد: برخی از خواسته های پرستاران در خصوص انتخاب مترون بیمارستان از سوی آنان، تغییر تعرفه گذاری خدمات پرستاری بود که انتخاب مترون طبق قوانین با دانشگاه است و تعرفه گذاری نیز از سوی وزارتخانه انجام می شود.
وی گفت: درخصوص اضافه کاری اجباری نیز در تلاش هستیم تا اضافه کاری پرستاران کاهش یابد اما متاسفانه مترون های بیمارستانها با کمبود نیرو روبرو هستند که باید برای این موضوع تدابیری اندیشیده شود، علاوه براین در خصوص کارانه ، صبحانه پرسنل شیفت شب ، استفاده از پارکینگ بیمارستانها به خصوص بیمارستان قائم(عج) رایزنی هایی انجام شده و برخی از این خواسته ها نیز برآورده شده است به عنوان نمونه صبحانه پرسنل شیفت شب مثل سابق توزیع می شود.