به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،دکتر فاطمه محرری در حاشیه نشست خبری چهارمین کنگره بین المللی روانپزشکی کودک و نوجوان با اشاره به اینکه دوران کودکی از مهمترین دوران زندگی برای دستیابی به شکوفایی و پایه ریزی برای تامین سلامت در دوره های بعدی زندگی در ابعاد جسمانی ، روانی ، روحی و شخصیتی به شمار می رود اظهار داشت : توجه به سلامت روان کودکان به ویژه تا سنین شش سالگی می تواند زمینه ساز ساختن آینده ای بهتر و نسلی موفق تر باشد.
رئیس مرکز آموزشی روانپزشکی ابن سینا و حجازی رعایت و آموزش صحیح فرزند پروری ، توجه به اصول صحیح تربیتی و پرورشی ، توجه به مشکلات رفتاری کودکان ،دقت و توجه به مسائل و مشکلات محیط خانواده را از اصول مهم برای داشتن کودکی سالم دانست و خاطر نشان کرد:مهم ترين عامل ايجاد بهداشت رواني كودكان والدين هستند. آنان بايد از مراحل رشد كودك خود آگاهي پيدا كنند تا بيش از حد يا كمتر از حد لازم از او انتظار نداشته باشند.
وی گفت : افت تحصیلی ، ناراحتی و پریشانی ، لجبازی ، تحریک پذیری ، عصبانیت ، مشکلات در تکلم از جمله مواردی است که باید والدین به آن توجه داشته باشند و برای درمان و پیشگیری از مشکل کودک به کلینیک های روانپزشکی مراجعه کنند .
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اختلالات رواني برخلاف اختلالات جسمي از طرف كودكان قابل بيان نيست اظهار داشت : باور عمومی در خصوص مراجعه به روانپزشکان باید اصلاح شود و مراجعه به مراکز درمانی روانپزشکی به خانواده و کودک برای شناسایی مشکلات و اتخاذ تدابیر مناسب برای درمان کمک می کند .