متخصص بهداشت و ایمنی غذایی و عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه انتشار اخباری  در زمینه میزان آفلاتوکسین موجود در شیر و محصولات لبنی خلاف واقعیت است اظهار کرد: کاهش استفاده از محصولات لبنی و شیر در سبد غذایی، می تواند اثرات سوئی  بر روی سلامتی داشته باشد.

دکتر اسماء افشاری در گفتگو با وب دا با بیان اینکه سم آفلاتوکسین به دلیل نگهداری نامناسب مواد غذایی در دما و یا رطوبت بالا ایجاد می شودکه این امر بیشتر در خشکبار، غلات، آجیل ها و فرآورده های لبنی و شیر مشاهده می شود خاطر نشان کرد: بر اساس بررسی های انجام شده میزان سم آفلاتوکسین موجود در شیر و محصولات لبنی بسیار پایین تر از حد مجاز و استاندارد است و مردم نباید در این زمینه نگرانی داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه مردم نباید به اخبار و اطلاعات منتشر شده در رسانه های گروهی که پایه و اساس علمی ندارند توجه کنند خاطر نشان کرد: بر اساس استنادات علمی وجود 100 نانوگرم سم آفلاتوکسین در شیر و محصولات لبنی مجاز است و در حال حاضر میزان این سم در مواد غذایی کشور بسیار پایین تر از این مقدار است.

دکتر افشاری با بیان اینکه قوانین وزارت بهداشت و اداره کل استاندارد در این زمینه از بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا سخت گیرانه تر است خاطر نشان کرد: مردم برای اطمینان خاطر باید از محصولات لبنی و شیرهای صنعتی که دارای پروانه بهداشتی و ساخت هستند استفاده کنند.

متخصص بهداشت و ایمنی غذایی با بیان اینکه در حال حاضر میزان سرانه مصرف شیر و محصولات لبنی در کشور بسیار پایین تر از استانداردهای بین المللی است اظهار کرد: به طور حتم کاهش استفاده از محصولات لبنی می تواند به سلامت افراد آسیب وارد کند و انتشار این اخبار که بر اساس استنادات علمی نیست نیز  بر این موضوع دامن می زند.

دکتر افشاری  با بیان اینکه  تمام مراحل تولید صنعتی محصولات لبنی تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت، سازمان دامپزشکی و اداره کل استاندارد است اظهار کرد: توصیه می شود مردم برای اطمینان خاطر از محصولات لبنی فله ای کمتر استفاده کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image