00399.jpg - 18.32 کیلو بایتعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کیفیت غذاهای بیمارستانی در حد مطلوبی است، اظهار کرد:یکی از موارد اعتبار بخشی بیمارستان ها، کیفیت غذای بیمارستانی است که خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این حوزه در شرایط مطلوبی قرار دارد.

دکتر افشار در گفتگو با وب دا،با بیان اینکه کاربرد سیستم مدیریت ایمنی غذا در کترینگ های بیمارستانی سلامت غذای بیمار را تضمین می‌کند، خاطر نشان کرد :در این سیستم از ابتدا تا انتهای تهیه و طبخ مواد غذایی، سلامت آنها مورد تاکید است.

وی افزود :درباره کشور ما برخی از صنایع غذایی مجهز به این سیستم هستند اما در کترینگ بیمارستان ها به صورت اجبار در نیامده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه کیفیت غذای بیمارستان در چند سطح توسط گروه تغذیه مورد ارزیابی قرار می گیرد، عنوان کرد :خوشبختانه در حال حاضر غذاهای بیمارستانی از کیفیت و ایمنی بالایی برخوردار است و بررسی کیفیت غذا بر روی کلیه بیمارستان های سطح شهر انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید بیشتری روی مواد غذایی فساد پذیر مانند گوشت و لبنیات وجود دارد، تصریح کرد :مدتی قبل شایعاتی درباره آفلاتوکسین موجود در لبنیات مطرح شد که باعث پرهیز مردم از این ماده غذایی مهم شده بود این در حالی است که استاندارد های سخت گیرانه و ارزیابی روی نمونه ها همیشه وجود دارد و در حال حاضر مواد لبنی و به خصوص شیر موجود در دسترس مردم از کیفیت خوبی برخوردار است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image