معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهدتاکید کرد: انتشار مطالب مختلف در زمینه پیشگیری و یا درمان بیماری ها بر پایه طب سنتی و ایرانی در فضای مجازی باید همراه با  استناد به شواهد علمی باشد.

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه استفاده از روش های توصیه شده در فضای مجازی ممکن است سلامت افراد را به مخاطره بیاندازد خاطر نشان کرد: باید توجه کرد هر گونه راهکار در زمینه درمان و پیشگیری از بیماری ها باید بر اساس سند علمی و پس از طی مراحل تحقیقاتی و آزمایشگاهی باشد.

وی تصریح کرد: بر این اساس کمیته ای با حضور رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل، مدیر گروه ویروس شناسی و مدیر پژوهشی دانشگاه به منظور بررسی مواد موثر در پیشگیری و درمان کووید-19 تشکیل شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: پاسخگویی در زمینه داروهای موثر در درمان کووید-19 و روش های پیشگیری از این بیماری از طریق این کمیته و پس از طی مراحل تحقیقاتی و آزمایشگاهی، شواهد علمی و تایید های لازم انجام می شود.

دکتر بدیعی از شهروندان خواست به مطالب منتشر شده در فضای مجازی که ممکن است توسط عده ای از افراد سودجو منتشر شده باشد توجه نکنند و سلامتی خود را به خطر نیاندازند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image