مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دیالیز بیماران دیالیزی کرونایی در بیمارستان شریعتی و درمانگاه سیدالشهداء(ع) مشهد با ظرفیت 14 تخت انجام می‌شود.

دکتر جواد رجبیان در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در رابطه با بیماران خاص به‌خصوص دیالیزی‌های مشکوک و مبتلا به کرونا صورت گرفته، انجام معاینات اولیه و تب‌سنجی بوده و اگر مورد مشکوکی بود توسط متخصص داخلی و نفرولوژی معاینه می‌شود.

وی تأکید کرد: در صورت لزوم رادیوگرافی قفسه سینه برایشان در نظر گرفته می‌شود و عکس آن برای تیم کمیته‌ای که تشخیص قطعی یا مشکوک بالای 80 درصد را دارند ارسال خواهد شد و در صورت تأیید پزشکان فرد بیمار جهت انجام دیالیز به بیمارستان شریعتی معرفی می‌شود تا سایر افراد دیالیزی مبتلا به کووید 19 نشوند.

مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در قدم نخست قرنطینه بیماران دیالیزی کرونایی را با ظرفیت 10 تخت داشتیم و در گام بعدی از امکانات درمانگاه سیدالشهداء(ع) با ظرفیت 4 تخت استفاده کردیم و در همین رابطه تعداد 3 دستگاه دیالیز از بیمارستان منتصریه به این درمانگاه انتقال دادیم که مجموع آن 14 تخت در این دو مرکز درمانی می‌شود.

دکتر رجبیان با بیان اینکه اقدامات لازم در جهت عدم تکثیر کووید 19 در میان اعضای خانواده بیمار دیالیزی کرونایی صورت پذیرفته است، گفت: در جهت قطع چرخه انتقال ویروس کرونا به اعضای خانواده بیماران دیالیزی بستری، سرپایی و ترخیصی، بیماران دیالیزی کرونایی به مدت 3 هفته جهت قرنطینه به نقاهتگاه شماره یک در مرکز آموزشی بسیج انتقال می‌یابد و اگر مورد مشکوکی در این مدت مشاهده شد با تشخیص پزشکان فرد بیمار به مرکز درمانی و در غیر این صورت به منزل منتقل می‌شود.

وی افزود: در صورتیکه مشکلی دیگر در فرد دیالیزی کرونایی مشاهده نشد ادامه مراحل دیالیز آن فرد می‌تواند در همان مکانی که در گذشته بود انجام شود و دیگر نیازی به انتقال به بیمارستان شریعتی نیست.

مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در بیماران خاص، با همکاری بسیج جامعه پزشکی بسته‌های بهداشتی در اختیار این دسته از بیماران قرار می‌گیرد.

وی افزود: بسته‌های اهدایی شامل ماسک قابل شست‌وشو برای هر خانواده به تعداد 5 عدد به همراه محلول الکلی هندراپ برای مراجعات بیرونی، یک مایع ظرفشویی و یک مایع دستشویی است.

مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: ظرفیتی که برای این کار در نظر گرفته شده تعداد 10 هزار نفر تا نیمه شعبان است و ان‌شاالله در گام بعدی دیگر گروه‌های هدف جامعه را پوشش خواهیم داشت تا چرخه انتقال ویروس کرونا در شهر، استان و کشورمان به فضل الهی هرچه سریع‌تر شکسته شود.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image