رییس قرارگاه مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همکاری کم نظیر در میان تمامی سازمان ها، تشکل ها و ارگان های استان خراسان رضوی که با حمایت استانداری، نماینده ولی فقیه و آستان قدس رضوی شکل گرفت موجب شد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنترل، مبارزه و درمان بیماری کووید- 19 موفق عمل نماید و با مشکلی در این زمینه مواجه نشود.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی در چهارمین نشست قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا خاطر نشان کرد: تا پیش از ورود ویروس کووید-19 در کشور برنامه های مراقبتی و پیشگیرانه در مناطق مرزی در دستور کار قرار گرفت ضمن اینکه با ارتباطات بین المللی که توسط مسئولان و اعضای هیات علمی این دانشگاه انجام شد اطلاعات علمی در زمینه کنترل و مقابله با این بیماری نیز کسب شد.

وی تصریح کرد: از زمان بروز این بیماری در کشور، اقدامات عملیاتی در راستای کنترل، پیشگیری و درمان ویروس کرونا در دانشگاه به صورت اصولی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد و در این راستا برنامه سطح بندی ارجاع بیماران سندرم حاد تنفسی و مشکوک به کووید-19 به اجرا در آمد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در برنامه نظام ارجاع تمامی مراکز خدمات جامع سلامت به عنوان سطح یک و کلینیک ها و درمانگاه های تخصصی مجهز به رادیوگرافی به عنوان مراکز سطح دو و بیمارستان های مرجع به عنوان مراکز سطح سه تعیین شدند خاطر نشان کرد: برنامه سطح بندی و ارجاع بیماران متبلا به کووید -19 که نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمد از سوی وزارت بهداشت به دیگر دانشگاه ها برای اجرا ابلاغ شد.

دکتر بحرینی ، پیشگیری از ایجاد ازدحام بیماران در بیمارستان ها را از مزایای اجرای این برنامه عنوان کرد و گفت: اختصاص بیمارستان های اختصاصی شامل شریعتی، امام رضا(ع) و قائم(عج) برای پذیرش بیماران سندرم حاد تنفسی و مبتلا به کووید-19 از دیگر اقدامات مهم در زمینه درمان بیماران به شمار می رود.

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کووید-19 و ابتلا جمع زیادی از مردم به این بیماری و از سوی دیگر اختصاص سه بیمارستان مهم دانشگاهی به درمان این بیماران وقفه ای در خدمات رسانی به بیماران غیر کرونایی ایجاد نکرد تصریح کرد: در این راستا با همکاری سازمان نظام پزشکی و بخش خصوصی، نیروهای مسلح و خیریه بیمارستان های معین برای پذیرش بیماران غیر کرونایی با تعرفه دولتی تعیین شد و در حال حاضر این دسته از بیماران در این مراکز خدمات دریافت می کنند.

رییس قرارگاه مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مدت همکاری کم نظیر و بسیار مناسبی در میان سازمان ها، تشکل ها و انجمن ها و سایر ارگان ها در استان خراسان رضوی شکل گرفت و استانداری، نماینده ولی فقیه ، آستان قدس رضوی و سایر نهادها نهایت همکاری  را با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای کنترل و مبارزه با بیماری کرونا تا کنون داشته اند.

وی با بیان اینکه با مدیریت و هماهنگی هایی که صورت گرفت در حال حاضر مشکلی در زمینه ملزومات پزشکی وجود ندارد خاطر نشان کرد: در روزهای نخست که استان خراسان رضوی با کمبود مواد ضد عفونی مواجه شد، با استفاده از ذخایر استراتژیک و همکاری اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی بخشی از نیاز مراکز درمانی و شهروندان مرتفع شد و در حال حاضر نیز با اعطای مجوزهای تولید و همکاری شرکت ها در این زمینه استان خراسان رضوی مشکلی در این زمینه ندارد.

دکتر بحرینی با بیان اینکه در حال حاضر  دانشگاه علوم پزشکی مشهد شرایط پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کووید-19 را داراست تصریح کرد: در این میان کمبودهایی نیز همچون ونتیلاتور ،5 دستگاه سی اسکن و مانیتور دارد که نیاز است در این زمینه حمایت های لازم صورت گیرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image