نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در راستای مدیریت بیماری کرونا در استان خراسان رضوی اظهار کرد: وضعیت مشهد همچنان قرمز است و کماکان باید برنامه فاصله گذاری اجتماعی ادامه پیدا کند.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی در برنامه تلویزیونی "اشاره" شبکه استانی صدا و سیما خراسان رضوی، ضمن قدردانی از تمامی مسئولان استان، نماینده ولی فقیه ، استاندارخراسان رضوی، آستان قدس رضوی ،فرماندهان انتظامی،سپاه و ارتش و تمامی مدیران استان برای همراهی و یاری در امر پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خاطر نشان کرد: با همکاری و هماهنگی بسیار خوب میان مسئولان در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و مسدود شدن درب های حرم مطهر رضوی و همراهی بسیار مناسب مردم در ایام نوروز، تعداد بستری های جدید طی روزهای گذشته تا حدودی ثابت شده است.

 وی افزود: این در حالی است که تعداد افراد فوت شده به دلیل بیماری کووید-19 متغیر بوده و متاسفانه تعداد بیماران بد حال که نیاز به بستری شدن در بخش های مراقبت ویژه دارند، در حال افزایش است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در روزهای اخیر برنامه فاصله گذاری اجتماعی از سوی برخی از شهروندان نادیده گرفته شده و ترددهای غیر ضروری افزایش چشمگیری یافته است تصریح کرد: "در صورت ادامه روند بی توجهی به این طرح و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، به طور حتم در آینده نزدیک با افزایش تعداد بیماران مبتلا مواجه خواهیم شد و نتیجه تمام تلاش های انجام شده این مدت برای کنترل چرخه انتقال ویروس کووید-19 نیز به هدر خواهد رفت".

دکتر بحرینی در حال حاضر ظرفیت بیمارستان شریعتی تکمیل شده است و  بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج) ظرفیت پذیرش بیماران مبتلا به کووید-19 را دارند، خاطر نشان کرد: این در حالی است که در حال حاضر به شدت با کمبود دستگاه ونتیلاتور که دستگاهی حیاتی برای مراقبت ویژه بیماران کرونا است، مواجه هستیم و کادرهای پزشکی و پرستاری که در خط نخست مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند نیز دچار خستگی و فرسودگی شده اند.  

رییس قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: "اینکه در آینده چه اتفاقی در زمینه چرخه کرونا خواهد افتاد به رفتار امروز مردم بستگی دارد".

فاصله گذاری هوشمند با فاصله گذاری اجتماعی تفاوت چندانی ندارد

رییس قرارگاه مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فاصله گذاری هوشمند با فاصله گذاری اجتماعی تفاوت چندانی ندارد، خاطر نشان کرد: در این طرح باید در ابتدا مشاغلی که امکان انتقال ویروس کووید-19 را ندارند فعال شوند و مشاغلی که موجب تردد و ازدحام می شود همچنان غیر فعال بماند.

دکتر بحرینی با اشاره به اینکه در این مدت برخی از مردم به دلیل عدم اشتغال و کسب و کار دچار ضررهای مالی شده اند و در این ایام نیاز است خیران،  بیشتر برای تامین نیاز مردم به ویژه قشرهای آسیب پذیر تلاش کنند تصریح کرد: هر چند که تامین نیازهای مالی لازم است اما بایدگفت بیماری و مرگ ناشی از کرونا بسیار رنج آور است و ضررهای ناشی از آن نیز غیر قابل جبران خواهد بود.

در تولید و تامین مواد ضد عفونی کننده در استان خراسان رضوی کمبودی وجود ندارد

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در راستای مدیریت بیماری کرونا در استان خراسان رضوی با بیان اینکه همزمان با شیوع ویروس کووید-19، میزان مصرف مواد ضد عفونی کننده دست و سطوح در استان به شدت افزایش یافت، اظهار کرد: با حمایت ها و هماهنگی های انجام شده و همت جهادی که در استان شکل گرفت، مواد ضد عفونی کننده دست و سطوح تولید و در حال حاضر مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

دکتر بحرینی تصریح کرد: علاوه بر اعطای مجوز به شرکت های تولید کننده مواد ضد عفونی کننده، اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی نیز در حرکتی جهادی اقدام به تولید مواد ضد عفونی کننده بر اساس فرمول WHO نمودند و محصولات تولیدی در اختیار مراکز درمانی و داروخانه ها قرار گرفت.

دکتر بحرینی با بیان اینکه حفظ سلامت تیم های پزشکی، پرستاری و بهداشتی در اولویت دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد خاطر نشان کرد:  ملزومات پزشکی برای تمامی کادرهای بهداشتی و درمانی، دستیاران و اعضای هیات علمی به اندازه کافی موجود است و کیفیت آن نیز روز به روز در حال افزایش است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تولید ماسک در استان خراسان رضوی اظهار کرد: در این مدت با همکاری نهادهای مختلف و راه اندازی کارگاه های بزرگ و کوچک و اعطای محوزهای کوتاه مدت، تولید ماسک در استان به طور چشمگیری افزایش یافته و در حال حاضر در این زمینه نیز کمبودی وجود ندارد.

دکتر بحرینی در خصوص استفاده از ماسک های N95 نیز اظهار کرد: این ماسک ها بیشتر برای شاغلان معادن و صنایع کاربرد دارد و برای شهروندان غیر ضروری و کاربردی نیست.

وی با بیان اینکه سوپاپ موجود برروی ماسک برای خارج نمودن بازدم به بیرون است تصریح کرد: در صورتی که فردی مبتلا به بیماری کووید-19 باشد با استفاده از این ماسک ها به شدت می تواند این بیماری را به دیگران انتقال دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رعایت بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی را مهمترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید-19 عنوان کرد و گفت: در صورت نیاز استفاده از ماسک های دو لایه و سه لایه می تواند در 90 درصد موارد از انتقال این ویروس جلوگیری کند.

خدمات ارائه شده در نقاهتگاه ها به بیماران کووید-19 به طور کاملا رایگان ارائه می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افراد در صورت ابتلا به ویروس کرونا باید شرایط قرنطینگی و فاصله از سایر اعضای خانواده را حفظ کنند تا این بیماری به دیگران منتقل نشود اظهار کرد: بیماران پس از دوران بستری نیز باید رعایت فاصله گذاری را در منزل خود داشته باشند و یا در صورت دارا بودن شرایط در یک مکان مستقل برای مدتی زندگی کنند.

وی با بیان اینکه  بیماران در صورت نداشتن شرایط در محیط منزل می توانند از نقاهتگاه هایی که با همکاری استانداری، سپاه  و آموزش و پرورش راه اندازی شده است استفاده کنند خاطر نشان کرد: این مراکز خدمات را به صورت کاملا رایگان به بیماران تا زمان بهبودی ارائه می دهند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image