وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 در فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی منتشر کرد.
به گزارش وب دا، در این راهنما که در قالب کتاب منتشر شده است؛ دستورالعمل های فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار برای مراکز عرضه گوشت، میادین و بازارهای میوه و تره بار، فروشگاه های مواد غذایی و فروشگاه های زنجیره ای، هایپر مارکت و نظایر آن، کشتارگاه دام و طیور، کیوسک مواد غذایی،مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی، کارگاه های نانوایی،مراکز عمده فروشی و انبار و سردخانه مواد غذایی منتشر آورده شده است.
مخاطبان برای دریافت این کتاب و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به اینجا مراجعه کنند.