به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه این طرح توسط معاونت بهداشتی پیشنهاد و زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه در کارخانه های آرد شهرهای زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است اظهار داشت :در این طرح سبوس ، آهن و اسید فولیک به منظور غنی سازی به آرد افزوده می شود و نانوایی ها نیز ملزم به استفاده از این آرد شده اند .
وی با اشاره به اینکه فقر آهن یکی از مشکلات شایع در میان گروههای مختلف سنی به شمار می رود و این امر عوارض جبران ناپذیری بر سلامتی دارد اظهار داشت :این طرح راهکار تائید شده سازمان بهداشت جهانی در خصوص جلوگیری از فقر آهن است و در کشورهای مختلف بر ماده غذایی عموم مردم افزوده می شود .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از نانوایی ها عمل آوري بهتر و سريعتر نان به ویژه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کردند که هیچ گونه سبوس و مواد غنی نداشت اظهار داشت : این امر در دراز مدت علاوه بر تغییر ذائقه ، موجب بروز مشکلات گوارشی و جذب نشدن ریز مغذی ها به ویژه آهن می شود .
وی نوع آرد مصرفي ( آرد کامل ) ، نحوه و عمل آوري و نحوه پخت از مزاياي نان سالم به ویژه در نان سنگک برشمرد و افزود: آرد کامل آردي است که داراي سبوس ، انواع ويتامين ها و مواد مغذي بوده و ناني که حاوي سبوس بيشتري است رنگ تيره تري دارد.
دکتر زهرا اباصلتی خاطر نشان کرد :سفيد بودن نان دليل بر با کيفيت تر بودن آن نمي باشد بلکه نشانگر کمبود مواد مغذي آن است