سحر مهمترین وعده غذایی در ماه رمضان را شامل می شوداستاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با داشتن تغذیه سالم و تعادل در مصرف مواد غذایی تاثیر روزه داری در سلامت بدن دو چندان می شود.

دکتر مجید غیور مبرهن در گفتگو با وب دا، با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان نیاز بدن به مواد غذایی 20 درصد کاهش پیدا می کند خاطر نشان کرد: حفظ تعادل در مصرف مواد غذایی در وعده های افطار، شام و سحر و مصرف تمامی گروه های غذایی نقش موثری در حفظ سلامت دارد و هر چقدر تعداد وعده های مصرفی کمتر باشد نه تنها سودی در سلامتی ندارد بلکه به بدن آسیب بیشتری وارد می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا کنون تحقیقات گسترده ای در زمینه تاثیر روزه داری بر سلامت بدن انجام شده است تصریح کرد: بهتر است که روزه داران در وعده افطار از غذاهای سبک همچون شیر ولرم، خرما، سوپ  و نان و پنیر و سبزی استفاده کنند و وعده شام را دو ساعت پس از افطار صرف کنند.

دکتر غیور مبرهن با بیان اینکه سحری اصلی ترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان به شمار می رود خاطر نشان کرد: در وعده سحری از استفاده از غذاهای پرچرب اجتناب شود  و مواد غذایی مصرفی در این وعده غذایی بیشتر شبیه مواد غذایی است که در زمان ناهار توصیه شده است که استفاده شود.

وی با تاکید بر اجتناب از استفاده از شیرینی های ساده در وعده سحری به دلیل ایجاد افت سریع قند خون در اوایل صبح تاکید کرد: روزه داران در فاصله میان افطار تا سحر از مایعات نظیر آب، آب میوه و شیر استفاده کنند و از مصرف میوه و سبزی نیز غافل نشوند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image