مسئول کمیته مداخله در بحران کرونا گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشه، همکاری مردم و رعایت به توصیه های بهداشتی و پزشکی را مهمترین عامل در موفقیت کنترل بیماری کرونا عنوان کرد.
دکتر الهام طاهری در گفتوگو با خبرنگار وب دا اظهار کرد: ایجاد یک بحران موجب بروز استرس در افراد می شود که این امر زمینه ساز ابتلا به بیماری است و زمانی میتوانیم بر بحران غلیه کنیم که ترس و اضطراب نداشته باشیم ، زیرا معتقدیم که خطر و آسیب ترس از کرونا به مراتب بیشتر از درد آن است.
وی با ذکر این نکته که با کنترل هیجانات درست میتوانیم کمترین آسیب را ببینیم و یا حتی آسیبی نبینیم، افزود: اگر از پس مشکلات برآییم به فردی سالمتر و رشدیافتهتر تبدیل میشویم و همین امر موجب افزایش توانمندی و عدم شکست در بحرانها و آسیبهای بعدی میشود؛ اما اگر در بحران مغلوب و شکننده باشیم توان مدیریت نداشته و فاقد باورپذیری و اعتماد به نفس لازم هستیم.
مسئول کمیته مداخله در بحران کرونا گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کسانی که در برابر بحران الزمات را رعایت کردند مدیریت درستی در مقابل آن دارند، خاطرنشان کرد: این افراد از آسیبها بهدور و امروز پیروز و سربلند در برابر کووید 19 هستند، اما گروه دیگر که نسبت به توصیهها و قرنطینهها بی تفاوت بودند و به مقوله در خانه ماندن اهمیتی قائل نشدند آسیب دیدند.
دکتر طاهری تصریح کرد: معتقدیم که همیشه وقت برای سفر، تفریح و دورهمی هست و بهتر است که در این ایام فقط در خانه بمانیم و حتی خروج غیرضرور هم نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه وضعیت هنوز عادی نشده و مردم نباید فکر کنند که بحران کرونا پایان یافته است، افزود: اگر وضعیت عادی شده بود آمارهای پرشمار ابتلا و فوتی را نداشتیم وکادردرمانی کروناییها هم اینقدر در فشارکاری قرار نمیگرفتند.
مسئول کمیته مداخله در بحران کرونا گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تلاش اولیه ما باید این باشد که درمعرض خطر نباشیم و تا حد امکان در فضاهای غیرضروری حاضر نشویم و اگر هم درمواقع ضروری از منزل خارج میشویم رعایت نکات بهداشتی را بهخوبی داشته باشیم تا آلوده به ویروس نشویم.