رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تا کنون فراورده دارویی گیاهی برای کنترل و درمان بیماری کرونا شناسایی نشده است و مردم به تبلیغاتی که برخی از افراد در این زمینه انجام می دهند توجه ای نداشته باشند.
دکتر مهدی یوسفی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در فضای مجازی برخی از داروها با نام فرآورده های طب سنتی و یا اسلامی به عنوان داروهای موثر در درمان و یا کنترل کرونا معرفی می شوند خاطر نشان کرد: هیچ یک از داروهای معرفی شده بر اساس شواهد علمی و یا شواهد متنی در منابع کهن نیست و نمی توان بر آن استناد نمود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از افراد فرآورده ها و یا فرمول دارو های گیاهی بر اساس منابع روایی را به عنوان داروهای موثر در درمان و یا کنترل کرونا معرفی می کنند تصریح کرد: کاملا مشخص است که در بیش از یک هزار سال پیش بیماری با نام کرونا وجود نداشته است که ما بخواهیم بر اساس آن روایت اختصاصی در این زمینه را استخراج و دارویی را با استناد به آن تولید و به بیماران ارائه دهیم.
وی تصریح کرد: شهروندان از خرید فرآورده های دارویی بدون نام و نشان و یاداروهایی که در فضای مجازی تبلیغ می شود جدا خودداری کنند زیرا مشخص نیست توسط چه افرادی و در تحت چه شرایطی تولید شده است.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهترین راهکار برای پیشگیری از بیماری کرونا را خود مراقبتی و رعایت سبک زندگی سالم عنوان کرد.