به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر زهرا اباصلتی تغییر در شیوه های زندگی و نوع غذاهای دریافتی موجب افزایش دریافت کالری و کاهش ریز مغذیهای بدن شده است اظهار داشت : این امر موجب افزایش بروز بیماری و عوارض ناشی از فقر آهن ، کلسیم ، ویتامین B و کمبود ید در بسیاری از افراد جامعه شده است.
وی تمایل افراد جامعه به غذاهای آماده و مصرف غذاهای پرکالری و چرب از جمله ساندویچ های آماده ، پیتزا و کنسروهای آماده، مصرف نوشابه های انرژی زا و گازدار را از جمله مشکلات تغذیه ای برشمرد و خاطر نشان کرد در حال حاضر بیشتر مردم با اینکه کالری زیادی را دریافت می کنند اما با گرسنگی های سلولها که همان ویتامین ها و املاح است روبرو هستند .
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دیگر مواد غذایی که در حال حاضر در رستورانها و آشپزخانه ها موجود است و بسیاری از مردم از این مواد غذایی استفاده می کنند نیز به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد چربی و نمک برای سلامتی مضر است .
وی گفت: افزایش مصرف مواد غذایی آماده و کاهش تحرک بدنی موجب افزایش روند گسترش بیماریهای غیر واگیردار از جمله بیماریهای قلبی و عروقی ، سرطان ، فشار خون و دیابت شده است .
دکتر اباصلتی افزایش مصرف میوه و سبزی ، تغییر در شیوه زندگی ، افزایش تحرک بدنی و ورزش ، تعادل داشتن در دریافت انرژی و اجرای برنامه های آموزشی در راستای ارتقاء آگاهیهای جامعه از طریق رسانه های گروهی و مراکز بهداشتی درمانی را از جمله راهکارها برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردار دانست .
24 مهر ماه همزمان با سالروز تشکیل فائو سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و به منظور مبارزه با گرسنگی روز جهانی غذا نامگذاری شده است .