معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آموزش ۶ هزار پرستار جهت بخشهای عمومی و مراقبت های ویژه که بیماران خاص همچون کروناییها بستری هستند در دستور کار معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است.
به گزارش وب دا، دکتر مریم حضرتی در نشست با روسا، مدیران و معاونان دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی، اظهار کرد: در ایام موج دوم بحران کرونا و افزایش بیماران کرونایی که نیازمند افزایش کادر درمانی متخصص و آموزشدیده هستیم، آموزش ۶ هزار پرستار جهت بخشهای ژنرال و ICU که بیماران خاص همچون کروناییها بستری هستند در دستور کار معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است و طبق برنامهریزی صورت گرفته کلاسهای تئوری بهصورت غیرحضوری و کلاسهای عملی هم بهصورت حضوری متناسب با رعایت موازین و دستورالعمل ها برگزار میشود.
وی افزود: مشکلات دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی در حوزههای مختلف از جمله پرستاری در حال پیگیری است و روسا و مدیران حوزه پرستاری دانشگاههای علوم پزشکی این استان میخواهیم که تمامی کمبودها و اقلام و تجهیزات موردنیاز را بهصورت مکتوب در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اقدامات لازم جهت تامین نیازها صورت پذیرد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش گفت: کمبود نیروی انسانی در همهجا هست و فقط در حوزه بهداشت و درمان نیست، اما باید بیشترین کار نیروها صرف پیشگیری شود و نه درمان، این اقدام مناسبترین کار در شهرهای قرمز همچون مشهد است.
دکتر حضرتی تصریح کرد: مشهد چشم ایران است و نگرانیهای این شهر، نگرانی کل کشور است، اگر در موج اول کرونا توانستیم مدیریت خوبی داشته باشیم بهدلیل همکاری همهجانبه تمامی مجموعهها و همراهی مردم بود، چیزی که باید در موج دوم هم باشد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه نکات آموزشی به مردم باید بهصورت مکتوب در اختیارشان قرار بگیرد، بیان کرد: فردی که در منزل تحت درمان است و یا کسی که میخواهد اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد باید بداند که چه کاری انجام دهد و چه کاری نباید انجام دهد.
دکتر حضرتی گفت: در بحث تعیین تکلیف تیروهای ۸۹ روزه بسیاری از دانشگاهها نیروهای فصلهای پائیز و زمستان خود را تامین کردند و نیروی شرکتی که عملکردش خوب بوده باید جذب شود، و خواستهمان بهکارگیری نیرو متناسب با بودجه موجود است تا مشکلی در بحث پرداختها نباشد.