معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه نزدیک به 1200 نفر بستری شدهاند که حدود 230 نفر از این تعداد در بخش مراقبتهای ویژه تحت مراقبت هستند که نشان دهنده بدحال بودن این بیماران است.
دکتر شاپور بدیعی در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان خاطر نشان کرد: مردم باید در کنار رعایت فاصلهگذاری اجتماعی از ماسک استفاده کنند تا میزان انتقال کاهش پیدا کند و این را لازم است مردم بدانند این بیماری هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و در همین راستا افراد جوان بدون هیچ گونه بیماری زمینهای به صورت بدحال در بیمارستانها بستری هستند.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که بیمار وجود داشته باشند بیمارستانها پذیرا خواهند بود اما هر چه فشار کار بیشتر شود کیفیت خدمات هم پایین خواهد آمد لذا مردم باید به صورت جدیتر پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر بیمارستان شریعتی با 110 تخت، بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) با 600 تخت به بیماران مبتلا به کووید-19 اختصاص یافته است اما در صورت ادامه این روند عملا به سمت این میرویم که یک تا دو بیمارستان دیگر نیز فعال شوند.
در ادامه این نشست رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی بر لزوم برنامهریزی جدی در حوزه مراقبت در منزل و مراقبت از بیماران سرپایی تاکید کرد.
دکتر محسن ذاکریان با تاکید بر اینکه در حوزه مقابله با بیماری کرونا به یک مدیریت واحد نیازمندیم، گفت: به این صورت که یک نفر فرماندهی مدیریت بحران کادر پزشکی در همه بخشها از جمله بخش خصوصی ودولتی را در اختیار داشته باشد.
گفتنی است، ارائه طرح استفاده از ظرفیت پزشکی و درمانی بخش خصوصی توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دبیرخانه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، استفاد از ظرفیت درمانی دانشگاه آزاد استان با نظارت و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پذیرش بیمارستانهای ارگانهای نظامی با اولویت کارکنان این ارگانها، تاکید بر مراقبتهای فردی و تقویت نظارت بر آنها از جمله مصوبات پنجاه و سومین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان بود.