0070.jpg - 6.09 kBعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در شرایط کرونایی ، آرامش بخشی فرد به خود و خانواده تاثیر به سزایی در درک شرایط و بالا رفتن میزان تحمل فرد دارد از همین رو عموم مردم می توانند ضمن انجام امور خلاقانه ، تنفس آرامش بخش را تجربه کنند .

دکتر فرید حسینی، در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه شرایط بیماران کرونایی می تواند خفیف یا شدید باشد و این شرایط بر سبک زندگی و آرامش خانواده فرد تاثیر به سزایی دارد، عنوان کرد: غلبه ترس از کرونا تا حدی که می تواند برای جامعه مفید باشد ولی اگر از حد آن خارج شود و ترس از مرگ زندگی فرد را مختل کند باید با تدابیری این آرامش را به خود برگرداند.

متخصص روان پزشکی با بیان اینکه تنفس آرامش بخش نیز به فرد بیمار و خانواده وی کمک می کند، خاطر نشان کرد: این تنفس به این صورت است که در هر نفس سه ثانیه دم ، سه ثانیه نگه داشتن نفس و سه ثانیه نیز بازدم به شکل تنفس شکمی انجام می شود اگر یک دقیقه در روز این عمل تکرار شود ضمن کمک به ریه ها برای تنفس عمیق موجب آرام شدن فرد نیز می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گردآوری اطلاعات صحیح  از شرایط بیماری و اعتماد به پزشک معالج در آرامش فرد موثر است، اظهار کرد: پزشک با بررسی میزان اکسیژن خون فرد راهکارهای درمانی متفاوتی را پیشنهاد می کند.

وی اضافه کرد: اضطراب دایم فرد و خانواده از کرونا، میتواند بر سیستم ایمنی بدن آنها تاثیرات منفی بگذارد،بنابراین خانواده ها ضمن دریافت اطلاعات از منابع موثق در خصوص شیوع این بیماری، باید محیط خانواده را شاد و سالم نگه دارند تا تهاجم انرژی منفی ناشی از این بیماری بر سلامت آنها موثر نباشد.

دکتر حسینی با بیان اینکه ارتباط گرفتن با یک مشاوره به صورت تلفنی ویا برخط می تواند خانواده های داغدار را در تحمل شرایط یاری رساند، عنوان کرد: در حال حاضر خطوط تلفنی برای ارتباط با اساتید روان پزشکی و روان شناسی در نظر گرفته شده است تا عموم مردم ناراحتی های روحی خود را با آنها در میان بگذارند و راهکاری برای بهبود شرایط بیابند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image