مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیش از 50 مرکز مراقبت پرستاری دارای مجوز، آماده خدمت رسانی به بیماران در شرایط کرونایی هستند.
دکتر امیر رضا صالح مقدم در گفتگو با وب دا، بااشاره به اینکه مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل براساس قوانین وزارتی جزو مراکز خصوصی به شمار میروند خاطر نشان کرد: به این مراکز از طریق دانشگاه علوم پزشکی مجوز کار به کارشناس پرستاری اهدا می شود تا براساس شرح وظایف و تعرفه ابلاغی ، مراقبت از بیماران را انجام دهد.
وی با بیان اینکه این مراکز فرصت مناسبی به وجود می آورند تا بیماران به خصوص بیماران کرونایی در شرایط عود بیماری، بدون نیاز به مراکز بهداشتی و درمانی خدمات مراقبتی دریافت کنند، تصریح کرد: خدمات تزریقات، سرم تراپی، پانسمان ، وارائه آموزش های مراقبت از خویش در منزل و توسط کارشناسان پرستاری به مردم ارائه می شود.
دکتر صالح مقدم با اشاره به اینکه به نظر می رسد این روش باعث کاهش بار مراجعین مراکز بهداشتی و درمانی و هزینه های بیماران شود، افزود: این مراکز به لحاظ کیفیت ارائه خدمت توسط کارشناسان حوزه مدیریت پرستاری دانشگاه مورد ارزشیابی قرار می گیرند تا کیفیت خدمات و تعرفه آنها مطابق قوانین باشد.
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در بحران کرونا به دلیل نوع بیماری مراقبت ها در منزل با همکاری ونظارت حوزه پرستاری دانشگاه انجام می شود، ابراز کرد: حضور بیماران در منزل و دریافت خدمات مراقبتی توسط مراکز پرستاری، مراجعه بیماران به مراکز درمانی را کاهش می دهد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد درصدد توسعه مراکز با هدف دسترسی آسان، ارزان و مطمئن به خدمات پرستاری در منزل می باشد.
دکترصالح مقدم با اشاره به اینکه در هر مرکز حدود 5 پرستار به کارگیری می شوند که کمک شایانی به اشتغال زایی کادر پرستاری می کند، عنوان کرد: مدیریت پرستاری با تماس با بیمارانی که خدمات پرستاری را دریافت کرده اند میزان رضایت بیمار و تعرفه های دریافتی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: در شرایط کرونایی تقاضای تاسیس مراکز خدمات پرستاری نسبت به گذشته افزایش یافته است.