قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برنامه ریزی برای استفاده مناسب از ظرفیت بخش غیر دولتی در ارائه خدمات به بیماران مشکوک و یا مبتلا به کرونا در سطوح یک و دو اظهار کرد: بر این اساس مراکز خدمات جامع سلامت و درمانگاه های ارائه دهنده سطوح یک و دو با تقسیم بندی جغرافیایی مناسب به جمعیت زیر پوشش خدمات ارائه می دهند.
دکتر سید جواد حسینی در حاشیه نشست با روساي درمانگاه هاي سطح ٢ مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در مرحله اول و دوم افزایش بیماران مبتلا به کرونا، از ظرفیت بخش خصوصی در ارائه خدمات به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا استفاده شد خاطر نشان کرد: در این مرحله بر اساس برنامه ریزی تلاش می شود خدمات به گونه ای هدفمند ارائه شود تا بار مراجعه مستقیم بیماران به مراکز درمانی بیش از پیش کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه مراجعه مستقیم فرد به مراکز درمانی در صورت بیمار نبودن خطر ابتلا به کرونا را 4 تا 5 برابر افزایش می دهد تصریح کرد: بر اساس این طرح با تقسیم بندی محدوده جغرافیایی مراکز خدمات جامع سلامت، دردرمانگاه های سطح یک و دو ،خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران تحت پوشش ارائه می شود و در صورت نیاز از این طریق افراد به مراکز درمانی ارجاع می شوند.
قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درمانگاه های سطح یک، دارای پزشک عمومی و گاها آزمایشگاه و مراکز سطح دو دارای آزمایشگاه، رادیولوژی و حضور یکی از تخصص های عفونی، داخلی و یا طب اورژانس در زمان های خاص هستند خاطر نشان کرد: در حال حاضر 100 درمانگاه سطح یک و 18 درمانگاه سطح دو برای اجرای این طرح در شهر مشهد در آمادگی قرار دارند.
دکتر حسینی با بیان اینکه طی نشست های مستمر مسئولیت و وظیفه درمانگاه ها تدوین و ابلاغ می شود خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی در هر محدود جغرافیایی قرار است یک مرکز خدمات جامع سلامت، 10 درمانگاه سطح یک و 1 درمانگاه سطح دو پیش بینی شود که با اتصال به یکدیگر به بیماران خدمات رسانی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه اطلاعات بیماران مراجعه کننده به سطوح یک و دو در سامانه سینا به ثبت می رسد افزود: درصورت نیاز از ظرفیت پزشکان دارای مطب نیز در درمانگاه ها و یا مطب ها برای خدمات رسانی به بیماران استفاده خواهد شد.