به گزارش وب دا ، دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه تغییر در سبک زندگی و توسعه شهر نشینی موجب بروز بیماریهای مزمن از جمله دیابت در جوامع شده است اظهار داشت : کاهش دریافت مواد غذایی ، نتظیم کالری ،مصرف میوه و سبزی، انجام فعالیتهای بدنی منظم، اصلاح الگوهای غذایی و شیوه زندگی از جمله راهکارها در پیشگیری و کنترل دیابت به شمار می رود .

عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : بیماران مبتلا به دیابت در بیشتر مواقع به قند دریافتی توجه دارند در حالی که مصرف متعادل چربی و کاهش مصرف مواد غذایی چرب نقش موثری در کنترل عوارض دیابت از جمله افزایش فشار و چربی خون ایفاء می کند .

دکتر محمد صفریان کنترل کربوهیدرات دریافتی نیز از دیگر نکات قابل توجه در بیماران دیابتی عنوان کرد و اظهار داشت : افراد باید با مراجعه به پزشکان متخصص تغذیه علاوه بر اطلاع از شیوه کنترل میزان قند ،نسبت به شمارش کربوهیدرات مواد غذایی نیز آگاه شوند .

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت چهار عضو هیئت علمی متخصص در کلینیک تغذیه دانشگاه واقع در بیمارستان قائم (عج) اظهار داشت : بیماران مبتلا به دیابتی می توانند با مراجعه به این مرکز علاوه بر دریافت خدمات مشاوره ای از متخصصین غدد و متابولیسم نسبت به شیوه صحیح زندگی و الگوی صحیح تغذیه ای اطلاع یابند .

گفتنی است : 23 آبان روز جهانی دیابت با شعار عنوان آموزش و پیشگیری از دیابت برای همه نامگذاری شده است

بر اساس برآوردفدراسیون بین المللی دیابت ,درسال ۲۰۰۳ , ۱۹۴ میلیون دیابتی درسراسرجهان زندگی می كنندوتخمین زده می شودكه درسال ۲۰۲۵ این تعدادبه ۳۳۳ میلیون نفربرسد .

باتوجه به اینكه دیابت برای سلامتی جهانیان یك تهدیداست ,می توان گفت كه بالغ بر ۶/۳ درصدازجمعیت جهان بادیابت زندگی می كنند .

درحال حاضردیابت چهارمین علت مرگ ومیردربیشتركشورهای توسعه یافته است . دیابت یك بیماری مزمن است كه وقتی پانكراس (لوزالمعده ),انسولین تولید نمی كندیاوقتی كه بدن نمی تواندازانسولین تولیدشده استفاده موثركنداتفاق می افتد .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image