عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحریک پذیری و کم شدن آستانه تحمل را از عوراض کم خوابی عنوان کرد .


 

 

به گزارش وب دا ، دکتر ایرج وثوق با اشاره به اینکه خواب یکی از اركان ضروري برای حفظ سلامت جسمی و روانی به شمار می رود اظهار داشت : خواب منظم خوابی است که متناسب با ریتم بیولوژیک بدن باشد. ساعت‌هاي 9، 10 تا 11 شب زماني مناسب برای خوابیدن است و هر فردی با توجه به نیاز بدنش 6 تا 9 ساعت در شبانه‌روز به خواب نیاز دارد .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کم‌خوابی در ترشح بعضی از مواد شیمیایی مانند ملاتونین ،اختلال ایجاد کرده و موجب اختلال خلقی در فرد می‌شودخاطر نشان کرد : با کم‌خوابی زمینه اختلالات اضطرابی در فرد نیز فراهم مي‌شود

وی خاطر نشان کرد : کاهش دقت و تمرکز از دیگر عوارض کم‌خوابی به شمار میرود  و در اين حالت شخص نمي‌تواند کارهایی را که نیاز به هوشیاری دارد، به خوبی انجام دهد.

دکتر ایرج وثوق تصریح کرد: در هنگام خواب سیناپس‌های عصبی در حال استراحت هستند و فعل و انفعالات بدن از جمله ترشح هورمون رشد، هورمون سوخت‌و ساز و (تيروئيد) متابولیسم مورد نیاز بدن به خوبي صورت مي‌گيرد. خواب کافی موجب تجدید قوا در بدن می‌‌شود و انرژی لازم را برای روز آینده در فرد فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کم‌خوابی باعث تحریک‌پذیری در افراد می‌شود، افزود: کم‌خوابی آستانه تحمل فرد را كاهش مي‌دهد و موجب می‌شود شخص با اندک صدایی دچار واکنش شدید عصبی شود و پرخاشگری کند.

عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه  تغییر کمیت خواب موحب بروز اختلال در فرد می شود اظهار داشت : در صورت ادامه این روند بهتر است برای رفع این مشکل افراد با پزشکان متخصص و روانپزشکان مراجعه کنند .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image