به گزارش وب دا ، دکتر داود شریفی افزود: ویروس هپاتیت ب از طریق جنسی و خون آلوده قابلیت انتقال از یک فرد به فرد دیگری را دارد.

وی اظهار داشت: تماس جنسی غیر ایمن، دندانپزشکی غیر بهداشتی، حجامت غیر بهداشتی، خالکوبی، انتقال از طریق مادر به نوزاد و تماس با خون آلوده از جمله راههای انتقال ویروس هپاتیت ب هستند.

وی رعایت اصول بهداشت فردی و انجام واکسیناسیون در شریک جنسی را از راههای پیشگیری از هپاتیت ب از طریق جنسی عنوان کرد و افزود: فردی که ناقل این ویروس است در تماس جنسی با همسر خود باید اصول ایمنی را رعایت کند و از سوی دیگر همسر وی باید نسبت به هپاتیت ب واکسینه گردد.

این پزشک فوق تخصص گوارش افزود: واکسیناسیون هپاتیت ب در سه نوبت و در طول هفت ماه انجام می شود و بعد از پنج سال اگر سطح آنتی بادی فرد پایین باشد، دوباره واکسن یادآوری باید تزریق گردد.

شریفی گفت: هم اکنون کمتر از 5/2 درصد از جمعیت کشور به ویروس هپاتیت ب مبتلا هستند و این در حالی است که شیوع این ویروس در استان خراسان رضوی کاهش یافته و حدود 4/1 درصد است.

وی با بیان اینکه ناقلین ویروس هپاتیت ب باید به طور مرتب تحت کنترل قرار گیرند، افزود: 10 درصد از ناقلین ویروس هپاتیت ب به بیماریهای کبدی و سیروز کبدی مبتلا می شوند.

گفتنی است : همایش علمی مدیریت هپاتیت ب با حضور متخصصان این رشته و دانشجویان پزشکی در تالار هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا (ع) مشهد برگزار شد.

دبیر همایش  علمی  مدیریت هپاتیت ب در حاشیه برگزاری آن در جمع خبرنگاران گفت: این همایش با هدف آشنایی بیشتر پزشکان به منظور تشخیص و درمان هپاتیت ب با حضور پزشکان متخصص رشته های مرتبط نظیر داخلی، اپیدمیولوژی و پزشکان متخصص تغذیه برگزار می شود.

دکتر علی غیور مبرهن افزود: در طول یک روز برگزاری این همایش مباحثی همچون اپیدمیولوژی هپاتیت ب، علائم کبدی و خارج کبدی هپاتیت ب ، تشخیص هپاتیت ب مزمن، پیشگیری، واکسیناسیون، تداخلات دارویی و ملاحظات تغذیه ای در هپاتیت ب مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image