مردان و زنان از نظر ساختمانی و فیزیولوژی متفاوتند و نیازهای تغذیه ای آنان نیز بر اساس جنس متفاوت است.
به گزارش وب دا ، مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه اسید چرب امگا3 ،روی،لیکوپن ،منیزیم،ویتامین ب ،آنتی اکسیدان ها ،ویتامین ای از جمله مواد غذايي است که مردان بيشتر به آن نياز دارند اظهار داشت : اين دسته از مواد غذايي از عملکرد جنسی حمایت می کنند ،ریسک بیماری های قلبی را کم می کنند و ریسک سرطان پروستات را کاهش می دهند.
دکتر زهرا اباصلتي با تاکيد بر مصرف ماهي حداقل دو بار در هفته خاطر نشان کرد : ماهی های سالمون ،خال مخالی ،تن ،قزل آلای دریاچه یا رودخانه ،ماهی کولی ،ساردین ،و شاه ماهی محتوی اسید چرب امگا3 و پروتئین بالا و اسید چرب اشباع پایین هستند.اسید چرب امگا3 ویسکوزیته خون را کاهش داده و مانع لخته شدن خون می شودهمچنین فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد.
وي افزود: بر خلاف اسید چرب اشباع شده که کلسترول خون را افزایش می دهد. امگا3 باعث کاهش التهاب بدن شده و در کاهش آلزایمر و پارکینسون موثر است .
مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه غلات نقش موثري در سلامتي دارد خاطر نشان کرد :غلات کامل مانند جو و گندم کامل و سبوس دار منابع غني منگنز و سلنیوم و تریپتوفان و فسفر و منیزیم و پروتئین است و به کاهش چربی خون کمک می کند و از رسوب در عروق و سکته قلبی و مغزی و ایجاد لخته خون پیشگیری می کند و باعث فعالیت سلول های سفید خون می شود. همچنین قند خون را کاهش داده و ریسک بیماری دیابت نوع 2 را کم می کند.
دکتر زهرا اباصلتي افزود:همچنين گوجه فرنگی و ترکیبات آن مانند سس و رب که محتوی مواد مغذی بوده و بعلت داشتن لیکوپن مانع ایجاد سرطان پروستات می شود.
وي گفت :قارچ ،محرک سیستم ایمنی است ویک منبع خوب سلنیوم ،مس،تریپتوفان ،فسفر روی منکنز پروتئین ،آهن و کلسیم فولات است .