معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: خدمات  این دانشگاه در حوزه‌های بهداشت و درمان در کنار هم و با یک هدف و در مسیر رضایت‌مندی حداکثری مردم ارائه می‌شود.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی  در مراسم تجلیل از خادمان حوزه سلامت در ماموریت ویژه دهه پایانی ماه صفر خاطرنشان کرد: برای دهه پایانی ماه صفر در کنار جانمایی ایستگاه‌ها، نسبت به ‌سطح‌بندی‌های بهداشتی، مراقبتی، اورژانسی، پرستاری و درمانی اقدام شد و سطح این خدمات در حوزه‌های برون‌شهری و درون‌شهری با همکاری تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی خراسان رضوی بود و در کنار آن از ظرفیت‌های استان‌های دیگر هم بهره‌مند شدیم.

وی با اشاره به ارائه خدمات بیمارستانی شهری و جاده‌ای در بیمارستان‌های صحرایی و کانکسی، تصریح کرد: برای ارائه خدمات هرچه بهتر در سطح ۳ تمامی بیمارستان‌ها را به حالت آماده‌باش در آوردیم و از اربعین حسینی تا شهادت امام رضا(ع) ظرفیت ۵۰ درصدی اختصاص یافت و این عدد در ۳ روز آخر به ۷۰ درصد رسید.

دکتر بدیعی اضافه کرد: در دهه پایانی ماه صفر ۴ بیمارستان اصلی فعال بودند و در کنار از ظرفیت ۳۰ بیمارستان معین استفاده شد.

آمار فوت‌های تک رقمی و دو رقمی زائران پیاده رضوی در سال ۱۴۰۱ به صفر رسید

در بخش دیگری از این مراسم دکتر مجید درودی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، تاکید کرد: در آستانه میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفرصادق(ع) دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه ارتقاء یافت و امیداوریم که پس از این شاهد ارتقاء بیش از پیش سطح کمی و کیفی خدمات متعدد حوزه سلامت باشیم.

وی اضافه کرد: تعامل بسیارخوبی میان نیشابور و مشهد برقرار بوده و نتایج موثر آن را در خدمت‌رسانی به زائران پیاده رضوی داشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه امسال هیچ نوع حادثه جانی در دهه پایانی ماه صفر نداشتیم، خاطرنشان کرد: ما در سال‌های قبل متاسفانه شاهد فوت‌های تک رقمی و دو رقمی زائران پیاده رضوی بودیم که خوشبختانه این عدد در سال جاری به صفر رسید.

خدمات دهه پایانی ماه صفر با رضایت بالای مردم همراه بوده است

همچنین دکتر محمد محمدی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام هم در این مراسم، گفت: خدمات بهداشتی، دارویی، درمانی و اورژانسی در مسیر تربت جام به مشهد ارائه شد و بسیار خرسندیم که خدماتمان با رضایت بالای مردم همراه بوده است.

وی افزود: تربت جام همه ساله از مجموعه‌های پیشگام حوزه سلامت در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی بوده که یک نمونه این خدمات در دهه پایانی ماه صفر به نمایش در آمد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام تاکید کرد: تربت جام از شهرهای موفق استان در حوزه سلامت به شمار می‌رود و بسیار خرسندیم که در مسیر تربت جام به مشهد میزبان و خدمت‌رسان زائران پیاده رضوی هستیم.

تجلیل از ۱۴۰ خادم حوزه سلامت در دهه پایانی ماه صفر

در پایان این مراسم از ۱۴۰ خادم حوزه سلامت در دهه پایانی ماه صفر توسط دکتر کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به‌ عمل آمد.

این نیروهای خدوم از حوزه‌های بهداشت، درمان، غذاودارو، پژوهش، توسعه، اورژانس ۱۱۵، پرستاری، بازرسی، حراست و روابط عمومی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های ۶ گانه علوم پزشکی خراسان رضوی بودند.

در بازه زمانی بیستم تا سی‌ام ماه صفر (از اربعین حسینی تا شهادت امام رضا(ع)) نیروهای حوزه‌های بهداشت، درمان، غذاودارو، پژوهش، توسعه، اورژانس ۱۱۵، پرستاری، بازرسی، حراست و روابط عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، تربت حیدریه، گناباد، نیشابور و سبزوار و دانشکده‌ تربت جام خدمات تخصصی بهداشتی، درمانی، دارویی و فوریت‌های پزشکی را به عزاداران رضوی در شهر مشهد و مسیرهای منتهی به این شهر ارائه کردند.

141.jpg - 64.37 kB

142.jpg - 71.53 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image