مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها دانشگاهی در کشور بوده که شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته را شناسنامه دار کرده است و نام این دانشگاه همواره در لیست اولینها دیده شده است.
به گزارش وب دا، مهندس روحالله مزینانی در نشست با فعالان حوزه تولید، توضیع و عرضه اقلام و تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته، اظهار کرد: ما پیگیر پرداخت مالیات با همان سقف ۱۲ درصد هستیم و پیگیر مواردی که بین ۱۶ تا ۲۰ درصد و با میانگین ۱۸ درصد پرداختی داشتهاند هم هستیم، ضمن اینکه موضوع گرانفروشی هم در موارد مختلف از جمله پرداخت مالیات مورد بررسی قرار میگیرد تا هیچگونه حقی از تولیدکننده، توزیع کننده و خریدار محصول تضییع نشود.
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه باید به کسانی که در عرصه تجهیزات پزشکی گام برمیدارند راهنمایی درست را داشته باشیم، بیان کرد: ما آمادگی خودمان را جهت حمایت از تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان در حوزه سلامت اعلام میکنیم و میخواهیم به سهم خودمان در مسیر تحقق شعار سال نقشآفرین باشیم.
مهندس مزیانی افزود: ما در موضوع مالیات جلسات متعددی را با معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس سازمان امور مالیاتی داشتهایم تا تولید کننده تجهیزات پزشکی هزینه اضافه پرداخت نکند و در کنار آن بر حمایت کامل بر تولید بیش از پیش محصول در جهت افزایش میزان صادرات و کاهش میزان واردات تاکید داریم.
وی با تاکید بر اینکه تعرفه خدمات در حوزه تجهیزات پزشکی باید طبق نرخگذاری مصوب باشد، گفت: تمامی شرکتها میبایست خدمت مورد نظر در حوزههای تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته طبق قیمت مصوب باشد و خواسته ما از شرکتها تولید محصولات باکیفیت در تمامی حوزهها در مسیر افزایش میزان صادرات و کاهش میزان واردات بوده است.
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذاودارو با اشاره به اینکه نام دانشگاه علوم پزشکی مشهد همواره در لیست اولینها دیده شده است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها دانشگاهی در کشور بوده که شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته را شناسنامه دار کرده و حضور این نیروها با مجوز صادر شده در مکانهای ورود ممنوع همچون اتاق عمل بیمارستانها مجاز است تا بتوانند وضعیت موجود را از نزدیک ببیند و متناسب با نیاز آن مجموعه اقدام میکند.
مهندس مزینانی با ذکر این نکته که تولید محصول باکیفیت و بدون پرداخت هزینه اضافه بهطور ویژه مورد توجه واقع شده است، تاکید کرد: امسال قیمت نرخ ارز پروتزها ۱۵ درصد کاهش یافته، مبلغی که در سالهای قبل با افزایش ۳۰ درصدی همراه بوده و این در سال ۱۴۰۱ نه تنها روند افزایشی را نداشته، بلکه با روند کاهشی همراه بوده است.
وی بیان کرد: ما باید در مسیر درست چرخه حرکتی گام بر میداریم و در حوزههای مختلف از جمله نرخ ارز ترجیحی حمایت لازم را از تولید کننده تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته داریم.