عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغذیه ناسالم یکی از دلایل اصلی مشکلات موجود در کودکان بوده و معتقدیم که تقویت سیستم ایمنی در آنان با تغذیه سالم و مناسب امکانپذیر است.
دکتر بهاره ایمانی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: مصرف گروههای غذایی مختلف شامل میوهها، سبزیجات، پروتئینها و مواد غذایی مناسب از تمامیگروهها مانند کلم بروکلی، گوجه فرنگی، گل کلم، هویج و میوههای رنگی مانند فلفل دلمه و نیز میوههای فصلی در تقویت سیستم ایمنی بدن تمامی گروههای سنی از جمله کودکان بسیاز حائزاهمیت است.
عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تغذیه ناسالم یکی از دلایل اصلی مشکلات موجود در کودکان است، خاطرنشان کرد: مصرف فست فودها،مواد غذایی چرب و فرآوری شده و آماده باعث آسیب به بدن کودکان شده و مصرف این غذاهای ناسالم موجب ایجاد بی اشتهایی و همچنین کاهش مصرف غذای سالم و مفید در آنان شده است.
دکتر ایمانی با ذکر این نکته که یکی از مشکلات رایج کودکان تمایل آنان به خوردن مواد غیرطبیعی تحت عنوان پیکا بوده است، تأکید کرد: این موضوع معمولاً به علت کمبود شدید آهن بوده که در پی آن کودکان اقدام به خوردن خاک، گچ، مهر نماز، کاغذ و غیره میکنند که باید آزمایش انجام شود.
وی بیان کرد: در چنین مواردی احتمال کمبود آهن وجود دارد و بهترین حالت رفع آن دادن قطره آهن با نوع و دُز مناسب طبق تجویز صورت گرفته توسط پزشک متخصص کودکان بوده است و باید بدانیم که اگر دارویی در یک کودک دیگر مؤثر بوده به معنای اثرپذیری همان دارو در فرزند ما نیست و تحت هیچ شرایطی نباید بهصورت خودسرانه به کودکانمان داروهای مختلف از جمله قطره آهن بدهیم.
عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اجتناب از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک در درمان بیماری های ویروسی کودکان اظهار کرد: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی بوده که همه ساله در اوایل پائیز مشاهده میشود و در این خصوص باید واکسیناسیون آن بهموقع بهخصوص در گروههای هدف از جمله افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بدن انجام شود که یکی از این گروهها کودکان هستند.
عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تجویز هرنوع دارو از جمله آنتی بیوتیک به بیماران در سنین مختلف از جمله کودکان باید توسط پزشک صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: در صورتی که تب کودک بیشتر از 5 روز به طول بینجامد و یا اینکه علائم آن بعد از قطع مجدد مشاهده شد باید به پزشک مراجعه شود.