وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیشترین تعداد و بالاترین اعتبار پروژههای افتتاح شده در ایامالله فرخنده دهه مبارک فجر در حوزه سلامت بود و باید بگوییم که در دولت سیزدهم عدالت و تعالی حوزه سلامت را بهطور جدی مورد توجه قرار دادهایم.
دکتر بهرام عیناللهی در حاشیه برگزاری همایش کشوری بهورزان، مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ایامالله دهه مبارک فجر بهرهبرداری از ۸۹۰۰ تخت بیمارستانی، ۸۵۰ خانه بهداشت، ۷۲ پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۲۵ خوابگاه دانشجویی را داشتیم و بیشترین تعداد و بالاترین اعتبار پروژههای افتتاح شده در این ایام فرخنده در حوزه سلامت بود، ضمن اینکه باید بگوییم که در دولت سیزدهم عدالت و تعالی حوزه سلامت را بهطور جدی مورد توجه قرار دادهایم.
وی تصریح کرد: یکی از بهترین نیروهای حوزه سلامت، بهورزان و مراقبان سلامت هستند که در تمامی مناطق شهری و روستایی حضور دارند و تعداد ۸۵۰ خانه بهداشت در دهه مبارک فجر افتتاح شد و تا ۲ ماه آینده ۲ هزار خانه دیگر آماده تحویل است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه ۵۰۰ خانه بهداشت تعمیر و تجهیز شده و ۴ هزار بهورز استخدام شدند، بیان کرد: امیدواریم با اجرای نظام ارجاع در کل کشور بتوانیم کل جمعیت شهری و روستایی را پوشش دهیم.
دکتر عیناللهی اضافه کرد: در روزهای اخیر ۸۹۰۰ تخت بیمارستانی بهرهبرداری شده و ۷۹ مرکز درمانی هم افتتاح شد و تا ۲ ماه آینده ۷۷۰۰ تخت دیگر افتتاح میشود.
وی بیان کرد: حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان برای پروژههای دهه فجر هزینه شده و برای اتمام پروژهها ۱۵ هزار میلیارد تومان دیگر نیاز است و خواستار حمایت مجلس شورای اسلامی هستیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات دولتی برای پروژههای در حال اجرا در حوزه سلامت و بالای ۵۰ درصد پیشرفت اختصاص یافته که رو به اتمام است و تا یک ماه آینده خبرهای خوشی به گوش میرسد.
دکتر عیناللهی با ذکر این نکته مشهد کمبود تخت بیمارستانی دارد، تاکید کرد: در این راستا از پروژه ۵۴۰ تختخوابی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) حمایت میشود .
وی با اشاره به اینکه امروز ۷۴ پروژه بهداشتی جدید افتتاح شد، بیان کرد: تجهیزات پیوند معز استخوان، دستگاههای پیشرفته آنژیوگرافی و توموتراپی از جمله موارد شاخص بوده که در درمان بیماران قلبی، مغزی، سرطانی و غیره موثر است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کاهش میزان پرداخت مردم بوده و طرح دارویار را از تیر ماه امسال آغاز کردیم تا اختلاف ارز ترجیحی و نیمایی به این طرح اختصاص یابد و از مردم میخواهیم که از نسخه الکترونیک استفاده کنند تا با قیمت پایین خدمات دارویی و درمانی را دریافت کنند، زیرا دریافت آزاد، بر هزینه ها میافزاید.
دکتر عیناللهی اضافه کرد: با یک نسخه الکترونیکی تا ۳ نوبت دارو داده میشود و نیاز به مراجعه مجدد به پزشک نیست و بیماران دارای قند خون و فشار خون و دیگر موارد خاص هم مورد حمایت ویژه قرار می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: پروژههای جدید ۲۰ هزار مجوز استخدامی جدید را داشته که کارهای آن انجام شده و برای فعالان کرونا هم امتیاز ویژه اختصاص یافته است، ضمن اینکه ۵ هزار نفر هم در سایر ردهها جذب میشوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که ۶۹ هزار مورد تبدیل وضعیت انجام شده که بیشتر آن در گروه ایثارگران بوده است، تاکید کرد: این برنامه برای سایر گروهها انجام خواهد شد و عدد آن در گروههای مختلف شغلی حوزه سلامت متفاوت است.
دکتر عیناللهی در پایان گفت: در تولید انسولین خودکفا شدهایم و امسال ۲ نمونه جدید تولید شده و تولید ۳ نمونه دیگر هم در راه است.