226.jpg - 14.57 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اظهار کرد: روزانه بیش از ۷ هزار ویزیت در کلینیک‌های بیمارستان‌های قائم(عج) و امام رضا(ع) انجام می‌شود و در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نظارت ، از کلینیک‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی داشتیم.

دکتر شاپور بدیعی در نشست خبری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه ما با وجود کمبود ۲۷۰۰ تخت بیمارستانی بار سنگین درمان زائر و مجاور را پاسخگو بودیم، خاطرنشان کرد: ما این پاسخگویی را در تمامی شرایط به‌خصوص در ایام اوج بحران کرونا داشتیم و هرگز اجازه ندادیم که به علت بحران کرونا تاخیری در روند درمان بیماران غیرکرونایی ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اقدامات قابل توجهی در حوزه‌های مختلف درمانی صورت پذیرفت، تصریح کرد: از جمله این موارد می‌توان به راه‌اندازی دستگاه‌های آنژیوگرافی مغز بیمارستان قائم(عج) و دستگاه ترموتراپی بیمارستان امید، افتتاح مرکز سطح ۲ درمان ناباروری نوید در کاشمر و افتتاح مرکزی مشابه در آینده‌ای نزدیک در قوچان و تجهیز مرکز ناباروری سطح ۳ میلاد مشهد، توسعه خدمات درمانی در بیمارستان‌های مختلف مشهد از جمله قائم(عج)، امام رضا(ع)، شهید هاشمی‌نژاد، شهید کامیاب و امید اشاره کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نرخ ویزیت مشخص شده  و رقم بالاتر از آن ممنوع است و ما یکی از پزشکان متخلف را به همین دلیل به مدت ۲ سال از طبابت ممنوع کردیم.

دکتر بدیعی تصریح کرد: ما برای هزینه خدمات درمانی ۲ نرخ آزاد و بیمه‌ای داریم و اینکه گفته می‌شود ۴ نرخ بیمه‌ای لحاظ می‌شود غیرقانونی است و با افراد و مجموعه‌های متخلف در این خصوص برخورد خواهد شد؛ همچنین وقتی فردی به یک پزشک خاص ویزیت می‌دهد باید توسط همان فرد مورد معاینه قرار بگیرد و اگر فرد دیگری این کار را انجام داد به لحاظ قانونی و اخلاقی نادرست است.

وی تاکید کرد: خدمات حوزه سلامت در ۳ سطح ارائه می‌شود که سطح یک آن با معاونت بهداشت و سطوح ۲ و ۳ آن با معاونت درمان است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص تعرفه‌های پزشکی و عدم پوشش بیمه‌ای، گفت: در این خصوص اقداماتی انجام شده و پیگیر هستیم میزان پوشش به حد مطلوب برسد و آنچه برابر قانون است مصوب شود و هزینه پرداختی توسط بیمار را به حداقل برسانیم.

دکتر بدیعی اضافه کرد: تعهد پرداخت در خصوص بیماری‌های خاص مانند هموفیلی باید از طرف قرارداد بیمه‌های مربوطه پیگیری شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با تخلف صورت گرفته در حوزه پزشکی برای دریافت مبالغ غیر مصوب و یا عدم پذیرش بیماران در مراکز درمانی دولتی و ارجاع آنها به مطب خصوصی پزشکان، بیان کرد: در این موارد نمی‌توان کلیت را در نظر گرفت باید به‌صورت موردی با اعلام کد شیفت پزشک و یا نیروی خدماتی متخلف در سامانه ۱۹۹ اطلاع داده شود.

دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیشترین اعتراضات مردمی تعرفه‌های درمانی بوده که بررسی و با متخلفان برخورد شده است، در سال گذشته نیز بیش از ۱۰ هزار مورد نظارت انجام شده و با پزشکانی که در حوزه درمان تخلف کردند برخورد قانونی شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با بیماری روتاویروس که در این روزها مطالب زیادی در این خصوص منتشر شده، بیان کرد: بیماری روتاویروس مشابه کرونا باید با تظاهرات بالینی نشان داده شود، و نباید آمارهای نادرست اعلام نماییم، در هر اپیدمی و همه‌گیری که هست رصد صورت می‌گیرد و تا زمانی تائید کامل نباشد نمی‌توان به‌طور قاطع ابتلا و یا عدم ابتلا به روتاویروس را اعلام کرد.

وی در رابطه با بیماری روتاویروس و تزریق واکسن این بیماری، بیان کرد: در خصوص این بیماری هنوز موردی به اثبات نرسیده و اگر مورد مشکوکی بوده در آزمایشگاه ویروسی مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون هیچ موردی تایید نشده است؛ برای تشخیص چنین بیماری‌های عفونی نمی‌توان براساس تشخیص‌های بالینی نظر قطعی داد، زمانی می‌توان قاطع اعلام کرد که بیمار مبتلا به روتاویروس است که علائم آن محرز باشد، همانند مواردی که در بیماری کرونا و دیگر بیماری‌ها بود.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image