رئیس بخش اورژانس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه اندازی اتاق انتظار" waiting room" در بخش اورژانس این مرکز و کاهش زمان انتظار بیماران خبر داد.
دکتر نفیسه پوربدخشان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه Waiting room فضایی به منظور پذیرش اولیه و ارزیابی وضعیت بیمار در بخشی از اورژانس بوده که متصل به تریاژ است خاطر نشان کرد: بیمار درابتدای مراجعه به بخش اورژانس، توسط پرستار تریاژ ویزیت می شود،پس از انجام تریاژ 5 سطحی توسط پرستار و سطح هوشیاری، بیمار به اتاق پزشک ارجاع می شود و پس از معاینات پزشکی لازم، اقدامات تشخیصی و درمانی برای بیمار انجام می شود.
وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت بیمار و در سطوح 3 و 4 تریاژ، اقدامات اولیه مورد نیاز نظیر رگ گیری یا سرم تراپی صورت می گیرد، گفت: بدین منظور پرستار متبحر در امررگ گیری و سرم تراپی در waiting room حضور دارد که این امر موجب افزایش سرعت رسیدگی و ارائه خدمات درمانی به بیماران شده است.
متخصص بیماری های کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آماده شدن 4 تخت با امکانات مانیتورینگ و اکسیژن تراپی در قسمت waiting room افزود: شناسایی بیماران بدحال سطح 1 و 2 با بیشترین سرعت و دقت و تسریع روند اقدامات تشخیصی و درمانی برای بیماراز مهم ترین کاربرد های تاسیس این بخش است.
دکتر پوربدخشان مزیت های دیگر این طرح را، نظم در کار تریاژ بیمار توسط پرستار، معاینات پزشکی با دقت بالا با توجه به نظم تریاژ، انجام اقدامات آموزشی توسط دستیار تخصصی اطفال و عدم سردرگمی بیمار و همراهیان در اورژانس دانست.
وی با بیان اینکه تجهیز بخش انتظار بیماران اورژانس به همت گروه خیرین راه سلامتی انجام شده است افزود: با اجرای این طرح شاهد کاهش چشمگیر زمان دریافت خدمات درمانی خواهیم بود،ضمن اینکه هیچ هزینه مازادی بر بیمار تحمیل نخواهد شد.