128.jpg - 10.99 kBعضو هیات علمی گروه بیماریهای اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی، ضد حساسیت ، رشد عقلی و رسیدن نوزاد به بهره هوشی( آی کیو) بالقوه می شود.

دکتر عباس بسکابادی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه جلوگیری از یبوست و اسهال از دیگر مزایای تغذیه نوزاد با شیر مادر است، گفت: تمام تلاش کارخانه های تولید کننده شیر خشک این است که کیفیت محصول خود را به شیر مادر نزدیک کنند.

وی با بیان اینکه شیرخشک به هیچ وجه جایگزین مناسبی برای شیرمادر نیست، اظهار کرد: فقط در  نوزادانی که مادران آنها  به هر دلیل امکان شیردهی ندارند می توان از تغذیه با شیر خشک استفاده کرد.

عضو هیات علمی گروه بیماریهای اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیردهی برای مادر نیز خواصی دارد که از آن جمله می توان به کاهش عوارض ناشی از زایمان از جمله کم خونی اشاره کرد، گفت: شیردهی مادر موجب می شود تا روزی هزار کالری بسوزاند و همین عامل باعث می شود تا وزن اضافی که مادر در دوران بارداری پیدا کرده است، کاهش یابد.

دکتر بسکابادی با بیان اینکه به لحاظ روان پزشکی مادرانی که می توانند کودک را با شیر خود تغذیه کنند احساس بهتری دارند نسبت به اینکه مادر خوبی برای فرزند شان هستند، عنوان کرد: توصیه می شود حداقل 6 ماه اول زندگی کودک با شیر مادر تغذیه شود و در صورت نیاز مکمل هایی مانند ویتامین آ و د برای کودک تجویز می شود.

وی با بیان اینکه معمولا توصیه می شود 2 سال اول تولد، کودک با شیر مادر تغذیه شود، گفت: مادرانی که دچار سوء تغذیه نیستند شیردهی هیچ مشکلی برای مادر ایجاد نمی کند.

دکتر بسکابادی بیان کرد: شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی، ضد حساسیت ، رشد عقلی و رسیدن نوزاد به آی کیو بالقوه می شود.

دهم الی هفدهم مرداد ماه، هفته تغذیه با شیر مادر نامگذاری شده است.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image