استادیار گروه زیست فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: اجرای طرح های متعدد تحقیقاتی در حوزه نانوفناوری پزشکی این دانشگاه را به یکی از قطب های مطرح کشور در این حوزه معرفی کرده است.
دکتر فاطمه غیبی،در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: اجرای برنامه های مدون مهندسی بافت،ژن درمانی و تولید محصولات سلامت محور در حیطه درمان سرطان و همچنین تحقیقات گسترده اساتید و پژوهشگران و دانشجویان در حیطه علوم نوین، نظیر نانو،موجب شده است که این دانشگاه بعنوان یکی از قطبهای مطرح کشور در حوزه نانو فناوری کشور مطرح شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نانوتکنولوژی، علم دستکاری مواد در مقیاس اتمی امروزه کاربرد فزاینده ای در امر تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماریها پیدا کرده است تصریح کرد:در حال حاضر طرحهای تحقیقاتی در زمینه طراحی و تهیه سامانه های هدفمند دارویی، ژن درمانی و مهندسی بافت توسط اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گروه زیست فناوری و نانوفناوری در این دانشگاه در حال اجراست.
وی ادامه داد: استفاده از مواد و سامانه های مختلف بر پایه نانو، موجب تولید ابزارهای تشخیصی و تصویربرداری پیشرفته، فرآورده های دارویی هدفمند، ایمپلنتهای بیومدیکال، واکسنهای جدید و بسیاری محصولات متنوع دیگر شده است.
دکتر غیبی افزود: امروزه میتوان داروهای شیمی درمانی که دارای سمیت بالا هستند را با استفاده از علم نانوپزشکی به صورت هدفمند در آورد و ازاین طریق علاوه بر کاهش سمیت، اثربخشی آنها را نیز افزایش داد.
استادیار گروه زیست فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این فناوری در آینده نه چندان دور نقش بسزایی در ارتقاء سطح سلامت و افزایش امید به زندگی انسانها داشته باشد.