کارگاه آموزشی " زنان و اختلالات خونریزی دهنده" در راستای افزایش آگاهی بخشی و گسترش اطلاع رسانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، این کارگاه آموزشی به همت کلینیک سرور و با همکاری واحد بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کانون هموفیلی در تالار شهید پندی بیمارستان قائم(عج) برگزار شد.
در این نشست دکتر جلیلی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توضیحاتی پیرامون علائم منوراژی در بانوان جوان و میانسال، کیست های هموراژیک تخمدان، راههای درمان و مراقبت آن ها بیان کردو همچنین درخصوص مصرف قرص های هورمونی، مراقبت های قبل، حین و بعد از بارداری توضیحاتی برای حاضران ارائه داد.
ارائه مطالب علمی در خصوص خدمات دندانپزشکی، بیماری های مرتبط با زنان و مامایی و پرسش و پاسخ با حضور بانوان وبیماران مبتلا از دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بود.
سرپرست مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این کارگاه در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بیماران با اختلالات خونریزی دهنده ارثی باید در اولویت دریافت خدمات پیشگیرانه دهان و دندان قرار گیرند.
دکتر رضا وثوقی مقدم خاطر نشان کرد: آموزش بهداشت دهان و دندان، معاینات منظم دوره ای و مشاوره دندانپزشکی باید از زمان رویش اولین دندان ها شروع شود و معمولاً هر 6 ماه جهت تشخیص زود هنگام مشکلات دندانپزشکی ادامه یابد.