معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افزایش دانش و آگاهی در ارتقاء سواد سلامت جامعه و پیشگیری از ابتلای بسیاری از بیماریها مؤثر بوده و هست.
دکتر حسین فرشیدی در حاشیه آئین افتتاحیه اولین کنگره بینالمللی سواد سلامت و چهارمین کنگره بینالمللی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در تمام برنامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش بر موضوع ارتقاء سطح سواد سلامت مردم در مسیر افزایش سلامت عموم جامعه بهطور ویژه کار شده و در کنار آن اجرای برنامههای طرح سلامت خانواده را با همکاری پزشکان، مراقبان سلامت و بهورزان در مناطق مختلف شهری و روستایی سراسر کشور داریم.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم که باید مبنا و مبانی تبیین شده در مسیر رشد و ارتقاء حوزه سلامت به خوبی و به نحو احسن اجرا گردد تا بتوانیم دستاوردهای آن را در مسیر رشد و بالندگی جامعه در این حوزه بسیار مهم شاهد باشیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه افزایش دانش و آگاهی ما در ارتقاء سواد سلامت جامعه و پیشگیری از ابتلای بسیاری از بیماریها مؤثر بوده است، خاطرنشان کرد: امروزه سواد سلامت به عنوان یک شاخص مهم و حیاتی در نتایج و هزینههای مراقبتهای بهداشتی شناخته شده و لازمه نظام مراقبتهای بهداشتی، داشتن سواد سلامت بالا بوده و هست.
دکتر فرشیدی تأکید کرد: موضوع بسیار مهم سواد سلامت بهطور گسترده به عنوان یک اولویت تعیینکننده سلامت، در دستور کار سیاستهای سلامت همگانی قرار گرفته، زیرا معتقدیم که اندک بودن سواد سلامت با سطح پایین سلامت، نابرابریهای گستردهتر و هزینههای بالاتری را به همراه دارد.
وی ضمن رد کردن موضوع کمبود کیتهای آزمایشگاهی جهت انجام آزمایشهای بیماریهای ویروسی، بیان کرد: ما نه تنها با مشکل کمبود و نبود کیتها به خصوص در مواقع خاص مواجه نیسیتم، بلکه از تمامی محققان، پژوهشگران، شرکتهای دانش بنیان و فعالان صنعتی حوزه سلامت در این مسیر یار و یاور خادمان مردم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند تقدیر و تشکر میکنیم.